Συμφωνία διανομής και μεταπώλησης των λύσεων διαχείρισης λιανικής One Touch Retail υπέγραψε η SingularLogic Bulgaria, με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Globul.


singular-logicΗ συμφωνία προβλέπει ότι τα καταστήματα της Globul, που ξεπερνούν σήμερα τα 150 με πλήρη γεωγραφική κάλυψη της Βουλγαρίας, θα διαθέτουν τις εφαρμογές SingularLogic One Touch Retail σε εταιρείες του κλάδου της Λιανικής, προσφέροντας πλήρεις λύσεις σε συνδυασμό με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Όλες οι εφαρμογές One Touch Retail διατίθενται μεταφρασμένες στη Βουλγαρική γλώσσα και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του νομοθετικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος της χώρας.


Ήδη σήμερα λειτουργούν και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις πολλών εταιριών λιανικής και μεμονωμένων καταστημάτων που δραστηριοποιούνται σε διάφορες πόλεις της Βουλγαρίας.


Για την προώθηση των εφαρμογών, η Globul ενίσχυσε την προσφορά της προς τους πελάτες της, αξιοποιώντας τη δυνατότητα της εφαρμογής SingularLogic One Touch Retail μεταξύ πολλών άλλων, για μαζική αποστολή SMS με πληροφοριακό ή διαφημιστικό περιεχόμενο στους πελάτες των καταστημάτων λιανικής.