Η Mellon Solutions συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας έχοντας προμηθεύσει περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια κάρτες σε τράπεζες στην ΠΓΔΜ και σε όλο τον κόσμο.


mellon_solutions_dooelΗ Mellon Solutions, θυγατρική της Mellon Technologies στην ΠΓΔΜ, ανακοίνωσε ότι μαζί με τις τελευταίες παραδόσεις του 2012 έχει διαθέσει από την ίδρυσή της περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια τραπεζικές κάρτες. Η εταιρεία έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην τραπεζική αγορά της γειτονικής μας χώρας, και έχει υπάρξει σημαντικός συντελεστής στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών στον χώρο των συναλλαγών, μεταξύ των οποίων και η μετάβαση των τραπεζών στα πρότυπα ΕΜV.


Εδώ και μια δεκαετία η Mellon Solutions ηγείται της αγοράς τραπεζικών καρτών στην ΠΓΔΜ, παρέχοντας στις τράπεζες χρωστικές και πιστωτικές κάρτες μαγνητικής πίστας και EMV. Η Mellon Solutions, εκπροσωπώντας κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Diebold, η Ingenico, η Matica και η Gemalto, έχει αποκτήσει εκτεταμένη τεχνογνωσία γύρω από τις συναλλαγές, συνεργαζόμενη με την πλειοψηφία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Alpha Banka, Centralna Coopertiva Banka, Eurostandard Banka, Sparkasse Banka, Stopanska Bank Skopje, Unibanka και Procredit Banka.


«Αυτό το ορόσημο υπογραμμίζει την τεχνογνωσία μας και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας λύσεις και υπηρεσίες όταν και όπου τις χρειάζονται», δήλωσε η Viktorija Nestoroska, Γενική Διευθύντρια της Mellon Solutions. «Αυτά τα δέκα χρόνια έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καλύπτοντας τις ανάγκες τους, όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, από την Γκάνα και τη Μοζαμβίκη, έως το Σαν Σαλβαδόρ και την Κολομβία. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε αυτή τη μακροχρόνια σχέση, και να παρέχουμε ασφαλείς λύσεις καρτών για όλους τους πελάτες μας και την επόμενη δεκαετία.»