Η HTC Corporation διοργανώνει τον διαγωνισμό “Δείξε μας την καλύτερη φωτογραφία σου” με έπαθλο εισιτήρια για τον τελικό Europa League και το HTC One.


FB_HTC_TimLine_ELΣτο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της HTC με την UEFA σε παγκόσμιο επίπεδο, η HTC, ο επίσημος χορηγός κινητών τηλεφώνων των διοργανώσεων UEFA Champions League & UEFA Europa League, λάνσαρε σήμερα έναν νέο διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της HTC στο Facebook, με τίτλο ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.


Ο τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει δύο εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Europa League στο Amsterdam ArenA, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013. Επιπλέον, στον τυχερό θα δοθεί και το νέο HTC One, με κομψό σώμα από αλουμίνιο, αρχική οθόνη HTC BlinkFeed™ που σου δείχνει ζωντανά σε streaming όλο το αγαπημένο σου περιεχόμενο και κάμερα HTC UltraPixel, για να μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία του τελικού.


Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα της HTC στο Facebook, (ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ) και να στείλουν μία ή και περισσότερες φωτογραφίες από το καλύτερο ποδοσφαιρικό τους στιγμιότυπο.


Οι «διαιτητές» – η HTC και ένας ανεξάρτητος κριτής – θα βαθμολογήσουν τις φωτογραφίες με βάση τα παρακάτω τέσσερα κριτήρια:


Η ΦΑΣΗ – τι απαθανατίζει η φωτογραφία
ΣΥΝΘΕΣΗ – οι γωνίες και η διάταξη των στοιχείων
ΤΟΝΟΣ – πώς χρησιμοποιείς το χρώμα, το φως και την αντίθεση στη φωτογραφία
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ – πόσο πρωτότυπη και μοναδική είναι η φωτογραφία


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τα μεσάνυχτα της 19ης Απριλίου.