Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι η πολυαγαπημένη σειρά Invizimals έρχεται στο PlayStation Vita και το PlayStation3 για πρώτη φορά φέτος.


LOGO-InvizimalsΤο Invizimals™: The Alliance για PS Vita και το Invizimals™: The Lost Kingdom για PS3 θα προσφέρουν φανταστικές νέες περιπέτειες και θα επιτρέψουν σε μικρούς και μεγάλους κυνηγούς φαντασμάτων να ανακαλύψουν και να αιχμαλωτίσουν Invizimals τόσο στον δικό τους κόσμο, όσο και στον πραγματικό!


Για τους φίλους των παιχνιδιών της σειράς Invizimals™, (Invizimals™: Στη Ζώνη της Σκιάς, και Invizimals™: The Lost Tribes), τους οποίους ανέπτυξε η Novarama Technology για το PSP™ (PlayStation®Portable), ο ολοκαίνουριος τίτλος για PS Vita, Invizimals™: The Alliance αξιοποιεί την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) προκειμένου ο εικονικός κόσμος του παιχνιδιού να συναντήσει τον πραγματικό επιτρέποντας στους παίκτες να ανακαλύπτουν παντού Invizimals. Εξάλλου, όσοι σκοπεύουν να εξερευνήσουν για πρώτη φορά τον μαγικό κόσμο των Invizimals, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν το νέο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας για PS3, Invizimals™: The Lost Kingdom.


Αμφότεροι οι τίτλοι θα προσφέρουν εκπληκτικό gameplay και διασκεδαστικά mini-games, ενώ θα συνεργάζονται προσφέροντας μοναδικές cross-platform εμπειρίες. Για πρώτη φορά, οι κάτοχοι του Invizimals™: The Alliance θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε διαφορετικές πλατφόρμες και να συνδεθούν με άλλους παίκτες στο Invizimals™: The Lost Kingdom του PS3 – διοργανώνοντας ξέφρενες μάχες τεσσάρων παικτών και ανταλλάσσοντας bonus αντικείμενα του παιχνιδιού μέσω της λειτουργίας συνεργασίας (co-op).


Invizimals™: The Alliance

[για PlayStation®Vita (PS Vita)]
Μικροσκοπικά και μυστηριώδη, τα Invizimals ζουν γύρω μας αλλά μόνο το PS Vita σάς μπορεί να τα ανακαλύψει. Σε αυτό το συναρπαστικό νέο παιχνίδι για το PS Vita, οι παίκτες αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τα Invizimals σε ένα ασφαλές καταφύγιο αμέσως μετά την άφιξη ενός νέου εχθρού. Αξιοποιώντας το διαισθητικό σύστημα χειρισμού του PS Vita, οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τα Invizimals να χτίσουν ένα νέο χωριό και να αντιμετωπίσουν την άφιξη ενός καινούριου αντίπαλου. Παράλληλα, με την αξιοποίηση των λειτουργιών του PS Vita, όπως η οθόνη αφής, η οπίσθια επιφάνεια αφής, ο αισθητήρας κίνησης και η οπίσθια κάμερα, το Invizimals™: The Alliance σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) προκειμένου να κυνηγήσετε και να αιχμαλωτίσετε τα Invizimals.


Εκτός από τα καινούρια mini-games αιχμαλωσίας, το Invizimals™: The Alliance προσφέρει μια μαγική εμπειρία και τη δυνατότητα να εξελίξετε τα Invizimals και να ενισχύσετε τις δυνατότητές τους, δημιουργώντας μια συλλογή από 150 μοναδικά πλάσματα, τα οποία μπορείτε να κυνηγήσετε, να αιχμαλωτίσετε αλλά και να χρησιμοποιήσετε στις μάχες σας στο PS Vita, με τη διασκέδαση να μην τελειώνει ποτέ!


Invizimals™: The Lost Kingdom [για PlayStation®3 (PS3™)]
Για τους λάτρεις των παιχνιδιών δράσης/ περιπέτειας, το Invizimals™: The Lost Kingdom αποτελεί μία ολοκαίνουρια πρόταση, η οποία επιτρέπει στους νέους εξερευνητές να ταξιδέψουν στον κόσμο των Invizimals για πρώτη φορά. Ο τίτλος αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το PS3 από την Magenta Software, και επιτρέπει στους παίκτες να ανακαλύψουν το Χαμένο Βασίλειο (The Lost Kingdom) μέσα από τα μάτια του Hiro, ενός νέου εξερευνητή που αποκαλύπτει μια μυστική πύλη, μέσω της οποίας θα τηλεμεταφερθείτε σε έναν φανταστικό, νέο κόσμο.


Οι παίκτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε ένα από τα αγαπημένα τους Invizimals και καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις μοναδικές δεξιότητες των Invizimals προκειμένου να νικήσουν ένα πανίσχυρο ρομπότ που επιτίθεται στο Χαμένο Βασίλειο (The Lost Kingdom), αλλά και να επιλύσουν γρίφους ενώ εξελίσσεται το ταξίδι τους σε έξι εξωτικούς κόσμους στη στεριά, τον αέρα και τη θάλασσα.


Λειτουργία Cross-play
Είτε παίζετε με τα Invizimals στην έκδοση για PS Vita, είτε εξερευνάτε τον μαγικό τους κόσμο στο PS3, μπορείτε να συνδεθείτε με τους φίλους σας και να μεταφέρετε τους χαρακτήρες μεταξύ των δύο συστημάτων (PlayStation®Vita και PlayStation®3).


Έως και τέσσερις gamers μπορούν να αναμετρηθούν στη λειτουργία πολλαπλών παικτών (multiplayer mode) και να στείλουν τα Invizimals από το PS Vita στο PS3, για ακόμη πιο ενεργή συμμετοχή στη δράση. Στη συνέχεια μπορείτε να τα μεταφέρετε εκ νέου στο PS Vita και να τα αξιοποιήσετε στις μάχες με τους φίλους σας.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το gr.playstation.com.