Η SAP συμμετέχει στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού “Call to Innovation” που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη.


SAP_logo 2011Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Managing Director, SAP Hellas & Cyprus, COO South Europe κος Μάνος Ραπτόπουλος


Ο διαγωνισμός είναι μία πρωτοβουλία του TEDx Academy σε συνεργασία με το Singularity University και έχει σκοπό να αναδείξει την ιδέα που θα κάνει τη “διαφορά”. Ανάμεσα στις ιδέες που διαγωνίζονται θα διακριθεί η δημιουργικότερη ιδέα, με την δυνατότητα να επιλύσει κάποιο από τα προβλήματα της Ελλάδας με τη χρήση της τεχνολογίας και που δυνητικά θα βελτιώσει τη ζωή ενός εκατομμύριου Ελλήνων: «Ένας για ένα εκατομμύριο». Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια υποτροφία για ένα πρόγραμμα 10 εβδομάδων στο Singularity University όπου θα εκπαιδευτεί σχετικά με το πώς μπορεί να κάνει πραγματικότητα την ιδέα του.


Οι 3 επικρατέστερες ιδέες θα αξιολογηθούν ζωντανά σε μία εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, την Δευτέρα 15.04.2013, στις 6:30 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη, (Πειραιώς 138). Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους και λάβουν την αξιολόγηση τους από την επιτροπή του διαγωνισμού η οποία αποτελείται από τη Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Νικήτα, τον καθηγητή Διομήδη Σπινέλη, το συγγραφέα και καθηγητή Γιώργο Γραμματικάκη, τον ερευνητή εφαρμοσμένης τεχνολογίας Ζαφείρη Πολίτη, τον συνιδρυτή και Τεχνικό Διευθυντή της Helic Σωτήρη Μπαντά και τον συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο και απόφοιτο του Singularity University της Matternet Inc. Ανδρέα Ραπτόπουλο


Η SAP ως η πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων που στόχο έχουν τη δημιουργία μιας νέας οπτικής στην καθημερινότητα μας.