Οι νέοι Ink Tank System εκτυπωτές, L210 & L110, της Epson προσφέρουν στους φοιτητές και τους εργαζόμενους στο σπίτι οικονομική εκτύπωση με μόνο 0,005€ ανά σελίδα.


L210Η Epson λανσάρει μια νέα σειρά εκτυπωτών με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, ιδανική για φοιτητές, εργαζόμενους στο σπίτι και οικιακούς χρήστες που θέλουν να μειώσουν το κόστος εκτύπωσης. Οι L210 και L110 διαθέτουν δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας που μπορούν να ξαναγεμίσουν χρησιμοποιώντας γνήσια Epson μελάνη εύκολα και αποτελεσματικά. Αυτό προσφέρει στους χρήστες εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης, ενώ η τεχνολογία Micro Piezo της Epson εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας έγγραφα.


Το L210 είναι πολυμηχάνημα “όλα-σε-ένα”: εκτυπωτής, σαρωτής και φωτοαντιγραφικό, ενώ ο L110 είναι εκτυπωτής. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τέσσερα φιαλίδια μελάνης 70 ml: κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο. Κάθε σετ από τα μεγάλου όγκου φιαλίδια μελάνης μπορούν να εκτυπώσουν μέχρι και 4.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες1 σελίδες και προσφέρουν χαμηλό κόστος λειτουργίας των 0,005 € ανά σελίδα, ή μόλις 2,50 € ανά δεσμίδα χαρτιού (των 500 φύλλων) 2.


L110_ink_bottleΑυτοί οι εκτυπωτές διαθέτουν την τεχνολογία Micro Piezo της Epson και προσφέρουν απαράμιλλη αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία σε σύγκριση με άλλα συστήματα αναγόμωσης στην αγορά. Επιπλέον, η εγγύηση 12 μηνών (ή 15.000 σελίδων) με την πλήρη τεχνική υποστήριξη & εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχει στους χρήστες τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται.


Ο εκτυπωτής εγκαθίσταται σε τρία απλά βήματα: γεμίστε τα δοχεία μελάνης, ανοίξτε τον εκτυπωτή και ενεργοποιήστε το σύστημα πλήρωσης της μελάνης. Τα φιαλίδια είναι σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν καθαρή και χωρίς προβλήματα χρήση.


Ο ‘Ιβo Πέτα, Product Manager στην Epson Europe, δήλωσε: «Έχουμε σχεδιάσει αυτούς τους εκτυπωτές με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για να προσφέρουν στους φοιτητές και τους εργαζόμενους στο σπίτι πολύ χαμηλό κόστος εκτύπωσης. Διπλωματικές εργασίες, μαθητικές εργασίες, συμβόλαια, προσφορές και άλλα εκτενή έγγραφα εκτυπώνονται οικονομικά και με την ποιότητα που οι πελάτες προσδοκούν από την Epson.»


Ο L210 διατίθεται στην τιμή των 200 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και ο L110 στην τιμή των 150 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το κάθε φιαλίδιο μελάνης 70ml για τον L210 & τον L110 διατίθεται στην τιμή των 6 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).