Η αξία των μικρών, αλλά σημαντικών καθημερινών εμπειριών που δεν κοστίζουν, αλλά είναι πολύτιμες για τον καθένα γέννησε μια το www.bestthingsinlife.gr


BeststoriesΦέτος ο ΑΝΤ1 μέσα από την ξεχωριστή επικοινωνία του, μας προτρέπει να χαμογελάμε, να είμαστε αισιόδοξοι και θετικοί! Προκαλεί όλους να κοιτάξουμε γύρω μας και να δούμε πως υπάρχουν απλά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή του καθενός μας πιο όμορφη… στη στιγμή!


Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο “feel good” site, το οποίο είναι αφιερωμένο στις μικρές στιγμές χαράς της καθημερινότητάς μας. Ανεβάζοντας φωτογραφίες, τραγούδια, άρθρα, προσωπικές ιστορίες, δραστηριότητες, videos, μπορεί ο καθένας να προβάλει τις δικές του μοναδικές στιγμές αισιοδοξίας.


Μπείτε σήμερα στον κόσμο του www.bestthingsinlife.gr επιλέξτε το button «send yours» και μοιραστείτε μαζί μας τις “best of” στιγμές της ζωής σας.


Το www.bestthingsinlife.gr περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:
Photos: φωτογραφίες από μέρη που έχετε επισκεφθεί ή φωτογραφίες απλά από την καθημερινότητά σας που αποτυπώνουν τις πιο όμορφες στιγμές σας.
Songs: τραγούδια που σας ταξιδεύουν, ανεβάζουν το κέφι, μεταδίδουν θετικά συναισθήματα.
Videos: Videos από την καμπάνια του ΑΝΤ1 αλλά και Videos με πρωτότυπες ιδέες.
Stories: Ιστορίες που έχετε διαβάσει και σας πλημμύρισαν αισιοδοξία και θετική σκέψη. Ιστορίες που αποδεικνύουν πως «τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα».
Events: Ενδιαφέρουσες, ξεχωριστές προτάσεις και δραστηριότητες στην πόλη που δεν κοστίζουν.
Get Social: Όλα τα tweets που θα έρχονται στο #bestthingsinlife θα εμφανίζονται στο blog στη συγκεκριμένη κατηγορία.