Το novasports.gr «τρέχει» με… σπασμένα τα φρένα στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας το όριο του 1,7 εκατομμυρίου μοναδικών επισκεπτών αλλά και του 1 εκατομμυρίου video views μέσα στον Μάρτιο.


novasportsweb_logoΤο novasports.gr προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου, τη δυνατότητα να παρακολουθούν στην οθόνη του υπολογιστή τους «αποκλειστικά» live αγώνες της Superleague, όλα τα τελευταία νέα, βαθμολογίες, live scores, σχόλια και άρθρα από την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και γενικά κορυφαίο multimedia περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις με πάνω από 600 videos κάθε μήνα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι «αποκλειστικά».


Η συνεχής ενημέρωση από το δημοσιογραφικό επιτελείο του site, δεκαεπτά κορυφαίοι αρθρογράφοι που blog-άρουν, όπως οι Φίλιππος Συρίγος, Γιάννης Καραλής αλλά και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, οι Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Παπαδογιάννης, Γιώργος Συρίγος και πολλοί ακόμα, οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπέτοπουλος με την αθλητική εκπομπή «Εκεί – εκεί στην Α’ Εθνική» που εκπέμπει μέσω live streaming και είναι η πρώτη που μεταδίδεται και στο Facebook στη σελίδα www.facebook.com/Novasports.gr, τα μοναδικά αθλητικά αφιερώματα, αλλά και τα επίσημα και υψηλής ποιότητας στιγμιότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων όπως του UEFA Champions League, Europa League και Euroleague είναι στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό και ιδιαίτερα αγαπητό στο φίλαθλο κοινό.


Παράλληλα το πλούσιο περιεχόμενο του novasports.gr, εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο τα Σαββατοκύριακα, με την αγωνιστική δράση της Superleague. Οι ζωντανές μεταδόσεις ξεκινάνε μία ώρα πριν από το παιχνίδι με ενδεκάδες, τελευταία νέα, αποκλειστικές δηλώσεις πριν από τη σέντρα (video), κατά τη διάρκεια των αγώνων υπάρχει η εξέλιξη λεπτό προς λεπτό (με τη συμμετοχή και του κοινού) και ολοκληρώνεται μετά το τέλος των ματς, με τα highlights και αποκλειστικό ρεπορτάζ σε κείμενο και video. Επιπρόσθετα μέσω του novasports.gr προβάλλονται οι αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών και προπονητών αλλά και οι live συνεντεύξεις Τύπου της Superleague.


Οι επισκέπτες του novasports.gr μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά live αθλητικές εκπομπές (18.00, 21.00, 00.00), ειδικές εκπομπές για Superleague (Σάββατο και Κυριακή), Εuroleague (Πέμπτη και Παρασκευή) και Volleyleague (Τρίτη).


Τέλος για τους φίλους του στοιχήματος προβάλλονται ειδικές εκπομπές 7 μέρες την εβδομάδα με τα κορυφαία ονόματα του είδους: Τάκης Κουλουμπής, Μιχάλης «Βραζιλιάνος», Βασίλης Μπανιάς, Σταύρος Κολίλας, Λάμπρος Γκαραγκάνης, Κώστας Δούκας, κ.α.


Το novasports.gr ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, συνδέεται με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και μπορείτε να το δείτε σε όλες τις οθόνες και τύπους συσκευών όπως Smartphones και tablets (Android και iOS), καθώς και Smart TVs μέσα από τις συνεργασίες με την LG και την Samsung.