Tο πρώτο παγκοσμίως laptop με σύστημα οθόνης cinemascope κερδίζει και δεύτερο αναγνωρισμένου κύρους βραβείο, το βραβείο red dot.


Sat_U840W_Prod_Full_May2012_01_with screen contentH Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα ότι απονεμήθηκε στο laptop Satellite U840W το αναγνωρισμένου κύρους «βραβείο σχεδιασμού προϊόντος red dot- 2013». Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε το εντυπωσιακό design του notebook με χαρακτηριστικό το σύστημα οθόνης cinematic 21:9, καθώς και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Το δημοφιλές red dot βραβείο είναι το δεύτερο αναγνωρισμένου κύρους βραβείο σχεδιασμού προϊόντων που κερδίζει το laptop Toshiba Satellite U840W: λίγες εβδομάδες πριν είχε απονεμηθεί με το βραβείο σχεδιασμού προϊόντος iF.


Compact design και χρηστικότητα
Το εντυπωσιακό design του Satellite U840W κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής του βραβείου red dot. Το notebook Satellite U840W, πάχους μόλις 20.8 mm, και βάρους μόνο 1.57 kg, είναι παγκοσμίως το πρώτο notebook το οποίο έχει οθόνη 36.6cm (14.4”) Trubrite® σε μορφή cinematic 21:9. Το notebook Satellite U840W, με τα ενσωματωμένα harman kardon® στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας και τον SRS Premium ήχο 3D™, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πολυμέσων. Το εντυπωσιακό ασημένιο τελείωμα και η απαλή καφέ υφή του καλύμματος της οθόνης και της κάτω επιφάνειας συμπληρώνουν το ιδιαίτερο design του Satellite U840W. To μοντέρνο έγχρωμο ευθυγραμμισμένο πληκτρολόγιο, το οποίο συνοδεύεται από εσωτερικό σύστημα φωτισμού, επιτρέπει τη χρήση του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.