Το PokerStars λανσάρει τη νέα τηλεοπτική του καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρωταθλητής του τένις, Rafa Nadal.


rafa_nadal_pokerstarsΣτα τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα μεταδοθούν παγκοσμίως τις ερχόμενες βδομάδες ο Rafa Nadal συναγωνίζεται σε ένα online παιχνίδι πόκερ στο PokerStars, με έναν φανταστικό χαρακτήρα, ο οποίος αντιπροσωπεύει έναν εκ των 50 εκατομμυρίων παικτών της online πλατφόρμας.


Η τηλεοπτική καμπάνια συλλαμβάνει απόλυτα την ουσία του poker ως στρατηγικό άθλημα- μια μάχη ευστροφίας στην οποία ο καθένας μπορεί να συμμετέχει, και να συναγωνίζεται με τον Rafa Nadal, ή άλλους αθλητικούς «αστέρες», οι οποίοι παίζουν συστηματικά στo PokerStars.


Στις διαφημίσεις διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ο Rafa Nadal, πρωταθλητής 11 τουρνουά grand slam, παίζει πόκερ συναγωνιζόμενος ένα φανταστικό χαρακτήρα, την Lucia Arroyo, η οποία είχε διακριθεί δεύτερη σε ένα τοπικό διαγωνισμό μαξιλαροπόλεμου. Ο Nadal συμμετέχει στο τουρνουά από το iPad του, ενώ κάνει μπάνιο στο σπίτι του. Η Arroyo παίζει πόκερ από το laptop της στην τοπική βιβλιοθήκη.


«Παίζω πόκερ γιατί λατρεύω τον ανταγωνισμό – τη μάχη μυαλού, και ακριβώς αυτό είναι το μήνυμα της συγκεκριμένης διαφήμισης», δήλωσε ο Rafa Nadal.


Ο Rafa είναι γνωστός παγκοσμίως για το ανταγωνιστικό πνεύμα του, και σε αυτή την ιδέα βασίζεται η συγκεκριμένη διαφήμιση- οποιοσδήποτε με ανταγωνιστική φλέβα μπορεί να την εκδηλώσει με ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο παίζοντας πόκερ.


«Δεν μπορείς να εμφανιστείς σε ένα τουρνουά τένις και να έχεις την απαίτηση να συναγωνιστείς με τον Rafa Nadal» δήλωσε ο Alex Payne, ο Γενικός Διευθυντής Marketing της PokerStars. «Μπορείς όμως, αν είσαι άνω 18 ετών να εγγραφείς στο PokerStars, που σου προσφέρει τη δυνατότητα να συναγωνιστείς με τον Rafa και άλλους γνωστούς αθλητές, από την άνεση του σπιτιού σου».


O Alex Payne σημείωσε ότι η κυρίαρχη θέση του PokerStars, της μεγαλύτερης online πλατφόρμας, παρέχει στους παίχτες μεγάλα προνόμια σε άλλα site. «Οι άνθρωποι που είναι ανταγωνιστικοί παίζουν πόκερ, γιατί ξέρουν ότι μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια που επιθυμούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή θέλουν», δήλωσε ο Payne. «Επιπλέον, η νέα μας mobile εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να παίξουν πόκερ όποτε θέλουν όπου και αν βρίσκονται».


Στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, το PokerStars λανσάρει επιπλέον ένα bonus κατάθεσής για νέους παίχτες. Οι καταθέσεις που είναι έγκυρες θα ανταμειφθούν με επιπλέον χρήματα, τα οποία θα κατατεθούν στον λογαριασμό των παιχτών.


Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις δημιουργήθηκαν in-house από την Stars Creative (την εσωτερική εταιρία παραγωγής της Pokerstars) και γυρίστηκαν από την Partizan films στην Majorca.