Επισκεφθήκαμε το ριζικά ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας «Κωτσόβολος», ένα site με νέα χαρακτηριστικά που υπόσχονται μια αναβαθμισμένη εμπειρία e-shopping.

 

KOTSOBOLOSTo ολοκαίνουριο www.kotsovolos.gr διακρίνεται για το νέο του σχεδιασμό, το πιο φιλικό user interface και τα ακόμη πιο εύκολα βήματα για την πλοήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων και τις παραγγελίες. Οι επισκέπτες του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν ήδη να διαπιστώσουν το πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο με περισσότερες και 30% μεγαλύτερες φωτογραφίες, video, λεπτομερέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, φίλτρα για πιο εύκολη αναζήτηση αλλά και σύγκριση προϊόντων σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς. Επιπλέον, οι ανεξάρτητες αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς χρήστες, μέσα από την πλατφόρμα της Revoo, θα βοηθήσουν πολύ την απόφαση των καταναλωτών ενισχύοντας τη social διάσταση των αγορών. O χρήστης του kotsovolos.gr μπορεί με μια κίνηση να βρει ολοκληρωμένες προτάσεις ή να συνδυάσει με έξυπνες αγορές τα προϊόντα που επιθυμεί, ενώ είναι διαθέσιμη και μια σειρά νέων υπηρεσιών υποστήριξης από το εξειδικευμένο brand Support 360° της Κωτσόβολος. Ολα τα πλεονεκτήματα του kotsovolos.gr συνοδεύονται από τη σταθερά κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται με τη χρήση των τελευταίων διεθνών προτύπων και τη σφραγίδα εγγύησης των Norton Secured, McAffee Secure, Mastercard SecureCard και Verified by Visa.

Στα θετικά του site δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε το minimal design με λιτές, καθαρές σχεδιαστικές γραμμές που αναδεικνύουν τα προϊόντα και τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας. Ομολογουμένως, σπαταλήσαμε αρκετή ώρα “χαζεύοντας” στα ψηφιακά ράφια του kotsovolos.gr και προς αυτή την κατεύθυνση μας παρέσυρε τόσο το box με τις εναλλακτικές επιλογές στο πλάι κάθε αναλυτικής παρουσίασης προϊόντος, όσο και οι συνδυαστικές προτάσεις για έξυπνες αγορές.

 

 
ΘΕΤΙΚΑ

+ Ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης προϊόντων και φυσικών καταστημάτων με οδηγίες διαδρομής και αναζήτηση κοντινότερου καταστήματος.

+Ανανεωμένη πλατφόρμα e-Merchants που επιτρέπει σε πιστοποιημένους συνεργάτες του ομίλου Dixons, να πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από το

kotsovolos.gr.

+Η επιλογή «έξυπνη αγορά» προτείνει συνοδευτικά αξεσουάρ με ειδικές εκπτώσεις για κάθε σας συνδυαστική αγορά.

+Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής όπως πιστωτική κάρτα, δόσεις «Κωτσόβολος» και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

+Αυξημένη διαθεσιμότητα προϊόντων και εναλλακτικοί τρόποι παράδοσης όπως αποστολή

κατ’ οίκον ή collect @ store με παραλαβή από φυσικό κατάστημα σε 69 σημεία σε όλη τη χώρα.

 

 

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

– Θα θέλαμε ακόμα περισσότερα φίλτρα αναζήτησης, ειδικά σε κατηγορίες με πολλαπλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οι Η/Υ και τα smartphones.

– Ευπρόσδεκτη θα ήταν και η δυνατότητα ταξινόμησης βάσει ημερομηνίας κυκλοφορίας προϊόντος, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να δουν πρώτα τις νέες αφίξεις στα ράφια κάθε

κατηγορίας.

 


 

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

www.facebook.com/Kotsovolos

http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

https://twitter.com/KotsovolosOn

https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts