Η Orthology επεκτείνει περαιτέρω τη συνεργασία της με την Akeydor διαθέτοντας ένα νέο προϊόν της εταιρείας WiseMo.


orthologyTo WiseMo RSM, είναι ένα εξειδικευμένο λογισμικό remote support and management (RSM) το οποίο καινοτομεί στην υποστήριξη μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης από συσκευές iOS, όπως και στην επικοινωνία με PCs και servers, μέσω ασφαλούς πρόσβασης myCloud από τον web browser του χρήστη (η υποστήριξη επιπλέον λειτουργικών βρίσκεται σε εξέλιξη). Με αυτό τον τρόπο, το Wisemo RSM έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει συσκευές και PCs αλλά και servers, μέσω ασφαλούς πρόσβασης από το Internet.


Η λύση WiseMo remote support and management για PCs και servers έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει στους επαγγελματίες του IT σταθερά και αξιόπιστα εργαλεία για on line υποστήριξη. Βασίζεται σε ένα RSM Host, το οποίο είναι εγκατεστημένο στους υπολογιστές των χρηστών ή στους servers, καθώς και σε έναν RSM Quest, που ελέγχεται από τον υποστηρικτή. Το WiseMo RSM επιτρέπει στον υποστηρικτή να αναλάβει τον έλεγχο σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή server χωρίς να χρειάζεται να είναι σωματικά παρόν. Ο Guest και ο Host συνδέονται μέσω προστατευμένης επικοινωνίας με κωδικό πρόσβασης σε ένα ασφαλές δίκτυο μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι η υποστήριξη και η διαχείριση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς το φόβο των παραβιάσεων της ασφάλειας από τυχόν υποκλοπές. Το WiseMo RSM λειτουργεί σε διαγώνια πλατφόρμα με το WiseMo RSM Mobile, έτσι ώστε ακόμη και οι χρήστες smartphone ή άλλων φορητών συσκευών, να μπορούν να υποστηριχθούν. Επιπλέον ο υποστηρικτής μπορεί να έχει πρόσβαση στους υπολογιστές ή σε servers από το smartphone του. Οι τομείς στους οποίους το WiseMo RSM βρίσκει εφαρμογή, είναι μεταξύ άλλων:


Υποστήριξη των υπολογιστών: Ελέγχει και διορθώνει προβλήματα είτε με τη λήψη του ελέγχου ή με την καθοδήγηση του χρήστη (με φωνητικές οδηγίες, ή μέσω γραπτού κειμένου).
Εγκατάσταση νέων εκδόσεων: Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης νέων εκδόσεων λογισμικού ή και τη διαγραφή λογισμικού σε επιλεγμένους ή και σε όλους τους υπολογιστές σε ένα δίκτυο.
Inventory data: Έλεγχος στοιχείων της απογραφής.


To Wisemo RSM έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί πλήρως μέσω πρωτοκόλλων TCP/IP, IPX και NetBios στο δίκτυο. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πολλά layers ασφαλείας (Windows authentication, smart card authentication, several password layers) με πιο σημαντική δικλείδα ασφαλείας, τη δυνατότητα αυτόματης κεντρικής ασφάλειας και μέσω των Active Directory Services.


Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wisemo.com και δοκιμαστική έκδοση του myCloud Secure Domain διατίθεται στο www.Wisemo.com/mycloud is. Επιπλέον, οι χρήστες iOS μπορούν να κατεβάσουν το Guest module, δωρεάν από το App store .


Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr