To website του Cisco Connect Greece 2013 είναι live στο www.ciscoconnect.gr, όπου θα εγγραφείτε και ενημερωθείτε σχετικά με την παρουσία των χορηγών, τις τεχνολογίες και τις παράλληλες εκδηλώσεις.


Cisco_ConnectΟι εγγραφές ξεκίνησαν. Επισκεφθείτε το www.ciscoconnect.gr εγγραφείτε στις παρουσιάσεις που επιθυμείτε και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις.


Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερες από 25 παρουσιάσεις της Cisco και των Συνεργατών της, που θα καλύψουν τεχνολογίες όπως Cloud Data Center & Virtualization, Collaboration & Video, Mobility & Unified Access, BYOD & Security.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος, με την παρουσία των Συνεργατών της Cisco: Intel®, ΟΤΕ, Citrix, Byte, Samsung, Intracom, EMC-VMware, HOL, MedNautilus, SAP, Space Hellas, Logicom-NetApp, Unisystems, Cosmos, InfoQuest, Performance, Setel Hellas, Panduit, Sieben. Θα έχετε την ευκαιρία λοιπόν να συζητήσετε από κοντά με εξειδικευμένα στελέχη της Cisco και των Συνεργατών της, να δείτε live demos, νέες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και να εκμεταλλευτείτε τις προκλήσεις τις εποχής, καθώς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες.


Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας στο Cisco Connect Greece 2013, για να δείτε από κοντά τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί!