Το ReadPoint.gr και η Samsung ανακοινώνουν την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας για τη διάθεση της υπηρεσίας ReadPoint σε Samsung Smartphones και Tablets, στην Ελλάδα.


readpoint forSamsungOι χρήστες των συσκευών της Samsung μέσω του application READPOINT for Samsung, θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους ψηφιακών, περιοδικών, εφημερίδων, και βιβλίων των γνωστότερων εκδοτικών οίκων και να δημιουργούν τη δική τους βιβλιοθήκη. Η υπηρεσία θα παρέχει επίσης πρόσβαση «σε πλήθος προσφορών» που εξασφάλισε το ReadPoint ειδικά για το λανσάρισμα της συνεργασίας.


Σε μια αγορά, αυτή των ψηφιακών εντύπων και εκδόσεων, που μεγεθύνεται με ταχύτατους ρυθμούς το ReadPoint είναι μια από τις ελάχιστες υπηρεσίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, που προσφέρει ταυτόχρονα Εφημερίδες, Περιοδικά και Βιβλία, διαθέσιμα για όλες τις γνωστές πλατφόρμες υπολογιστών, Smartphones και Tablets.


Το ReadPoint.gr Είναι οικονομικό, Οικολογικό αλλά και Πρακτικό.
– Τα ψηφιακά έντυπα είναι έως και 70% οικονομικότερα .
– Αποφεύγεται η χρήση του χαρτιού, άρα είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον.
– Οι αναγνώστες μπορούν να τα μεταφέρουν παντού και να τα διαβάσουν ακόμα και offline χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet.


Όπως σημείωσε ο κύριος Βασίλης Γιακαμόζης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Μας τιμά το γεγονός ότι, ένας Leader της αγοράς όπως η Samsung, εμπιστεύτηκε το ReadPoint σαν πλατφόρμα διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου με τις συσκευές της. Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή θα συμβάλει ουσιαστικά στη ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς των ψηφιακών εντύπων και θα φέρει πιο κοντά τον Έλληνα αναγνώστη στην τεχνολογία, προσφέροντας του μία μοναδική εμπειρία ανάγνωσης.»


Το ReadPoint & η Samsung μέσω της εφαρμογής READPOINT for Samsung προσφέρουν στους νέους αγοραστές Samsung Smartphones και Tablets δώρο μια
προπληρωμένη κάρτα ReadPoint αξίας 10€ και επιπλέον ένα πλούσιο πακέτο δωρεάν εντύπων, ειδικά για αυτούς.


Η εφαρμογή ReadPoint for Samsung είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους χρήστες που έχουν Samsung devices για Android, μέσα από Google Play στη διεύθυνση :
http://www.readpoint.com/samsung
http://www.readpoint.gr
http://www.facebook.com/ReadPoint