Η νέα έκδοση του Panda Cloud Partner Center επιτρέπει στους συνεργάτες να διαχειριστούν εξ’ ολοκλήρου τον κύκλο ζωής των πελατών, βελτιστοποιώντας τους πόρους συστήματος.


panda 2011Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του Panda Cloud Partner Center, την αποκλειστική και δωρεάν κονσόλα διαχείρισης για τους συνεργάτες της Panda Security. Αυτό το εργαλείο είναι μια εύχρηστη λύση για κεντρική διαχείριση της ασφάλειας που απλοποιεί τη δουλειά των συνεργατών ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί τα κέρδη τους.


Η κονσόλα Panda Cloud Partner Center τώρα προσφέρει τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης του χαρτοφυλακίου των λύσεων cloud της Panda Security από ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης. Με αυτό το εργαλείο, οι συνεργάτες μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας και απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση του συστήματος, βελτιστοποιώντας τους πόρους και αυξάνοντας την κερδοφορία.


Η απλότητα της νέας κονσόλας οφείλεται στην ενσωμάτωση των λύσεων ασφαλείας cloud της εταιρείας, Panda Cloud Office Protection, Panda Cloud Office Protection Advanced και Panda Cloud Email Protection και το νέο σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης, Panda Cloud Systems Management. Με τον τρόπο αυτό, οι συνεργάτες μπορούν να διαχειριστούν εξ’ ολοκλήρου τον κύκλο ζωής των πελατών γρήγορα και απλά, χωρίς να χρειάζεται να παρέμβει η Panda, ενώ παράλληλά αυξάνουν την κερδοφορία τους.


“Το νέο Panda Cloud Partner επιτρέπει στους συνεργάτες να εστιάσουν στην επιχείρησή τους και να ελαχιστοποιήσουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία που προκύπτει από τη συνεργασία με πολλούς και διαφορετικούς προμηθευτές cloud”, σημειώνει ο Manu Santamaria, Product Manager στην Panda Security. “Ως κατασκευαστές, πρέπει να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να προσδώσουν ευελιξία στο επιχειρηματικό τους μοντέλο, ώστε η υπηρεσία που προσφέρουν στους πελάτες να μην είναι μόνο πιο αποτελεσματική, αλλά επίσης να δημιουργεί και μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους”.


Με αυτή τη νέα έκδοση του Panda Cloud Partner Center, και χάρη στις λύσεις cloud της Panda Security, οι συνεργάτες μπορούν τώρα να πωλούν υπηρεσίες cloud προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους απλά, ευέλικτα και αποδοτικά.


Επιπλέον, το νέο Panda Cloud Partner Center καθιστά εύκολη τη διαχείριση των πελατών και των λύσεων από μία μόνο κονσόλα. Η διαχείριση και παρακολούθηση του κύκλου ζωής των προϊόντων των πελατών (δοκιμαστικές εκδόσεις, εκχώρηση αδειών χρήσης και ανανεώσεις), ο εντοπισμός επιχειρηματικών ευκαιριών, η επέκταση των αδειών και η δυνατότητα cross-sell μεταξύ των προϊόντων, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Panda Cloud Partner Center, χωρίς να αναφέρουμε τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης του συστήματος, την επίλυση περιστατικών ή τη διαχείριση της προστασίας anti-malware. Όλα μέσα από ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει στους συνεργάτες ταχύτητα και ανεξαρτησία.


Μεγαλύτερη ευελιξία και αποδοτικότητα για τους συνεργάτες
Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας Panda Cloud Partner Center είναι ένα νέο μοντέλο πώλησης αδειών. Οι συνεργάτες όχι μόνο μπορούν να πωλούν τις άδειες με τον παραδοσιακό τρόπο, τώρα μπορούν να πωλούν συνδρομητικές υπηρεσίες (π.χ. μηνιαίες) χωρίς οι άδειες να λήγουν, και η λύση θα είναι πάντα ενημερωμένη με την τελευταία έκδοση.


Με αυτό τον τρόπο, εάν ένας πελάτης ακυρώνει τη συνδρομή του και εξακολουθούν να υπάρχουν ενεργές άδειες, οι συνεργάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κονσόλα για να τις ανακτήσουν αυτόματα και να τις εκχωρήσουν σε άλλο πελάτη. Όλα αυτά με μερικά μόνο κλικ, από μια κονσόλα Web διαθέσιμη από οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή.


Οι συνεργάτες μπορούν επίσης να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους αγοράζοντας πακέτα αδειών με μαζικές εκπτώσεις. Αυτά τα πακέτα αδειών λύσεων Panda Cloud μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα από τους συνεργάτες μέσω της κονσόλας, χωρίς την παρέμβαση της Panda, επιτρέποντάς τους να αγοράσουν άδειες εκ των προτέρων και στη συνέχεια να τις εκχωρήσουν σε πελάτες, απλοποιώντας τη διαδικασία και βελτιώνοντας την κερδοφορία.


Οι συνεργάτες που θέλουν να απολαύσουν όλα τα οφέλη του νέου Panda Cloud Partner Center, του οποίου η βάση χρηστών παγκοσμίως αυξήθηκε κατά 81% το 2012, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων της Panda Security. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/.