H νέα υπηρεσία του Taxibeat επιτρέπει στους χρήστες να αποστείλουν και να παραλάβουν µε ασφάλεια ό,τι θέλουν, door-to-door.


taxibeat door to doorΗ υπηρεσία προς το παρόν είναι διαθέσιµη µόνο online στο www.taxibeat.gr/book-a-taxi/delivery – από τα µέσα Απριλίου θα είναι διαθέσιµη και µέσω των iOS & Android εφαρµογών του Taxibeat.


Ο χρήστης, ο οποίος µπορεί να είναι είτε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης της αποστολής, εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (διεύθυνση παραλαβής, διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνα εµπλεκόµενων). Στη συνέχεια, η εφαρµογή επιστρέφει στο χρήστη τη λίστα µε τους διαθέσιµους Taxibeat οδηγούς κοντά στη διεύθυνση παραλαβής και το συνολικό κόστος που χρεώνει καθένας για τη συγκεκριµένη αποστολή.


Ο χρήστης επιλέγει τον οδηγό –και κατ’ επέκταση, και την χρέωση. Από τη στιγµή που ο οδηγός αποδεχθεί την κλήση του χρήστη, ο χρήστης θα µπορεί να παρακολουθεί στην οθόνη του, σε πραγµατικό χρόνο, την εξέλιξη της αποστολής βήµα- βήµα µέχριτην παράδοση.


Πλεονεκτήµατα
• Η νέα υπηρεσία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή τιµή για την αποστολή του.
• Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσει ένα πακέτο από τον αποστολέα στον παραλήπτη – όσο διαρκεί µία διαδροµή µε ταξί.
• Ο χρήστης µπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής στην οθόνη του και ανά πάσα στιγµή να γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται η αποστολή του – επιπλέον, για οτιδήποτε τυχόν προκύψει, µπορεί ανά πάσα στιγµή να επικοινωνήσει µε τον οδηγό.
• Μπορεί να µεταφερθεί οτιδήποτε χωράει στο πορτ-µπαγκάζ ενός ταξί (εύθραυστα, ευπαθή αντικείµενα), χωρίς να χρειάζεται ειδική συσκευασία ή άλλη επεξεργασία από τον αποστολέα.