Οι ταινίες που βραβεύτηκαν στα φετινά Oscar έρχονται τώρα στο hol video club και για πρώτη φορά διαθέσιμες, ένα μήνα μετά την απονομή, on demand στην ελληνική τηλεόραση.


Argo.jpgΟι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαύσουν με το πάτημα ενός κουμπιού τις κορυφαίες παραγωγές που κέρδισαν τα χρυσά αγαλματίδια τον περασμένο μήνα.


Συγκεκριμένα, από το Μάρτιο είναι διαθέσιμες:


– Argo που κέρδισε 3 Oscar® (Καλύτερης ταινίας, Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, Καλύτερου Μοντάζ)
– Skyfall που κέρδισε 2 Oscar® (Καλύτερου Τραγουδιού, Καλύτερης Επεξεργασίας Ήχου)
– Brave που κέρδισε 1 Oscar® (Καλύτερη ταινία Κινουμένων Σχεδίων)
– Η ζωή του Πι που κέρδισε 4 Oscar® (Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερης Μουσικής, Καλύτερων Οπτικών Εφέ)


Οι υπόλοιπες οσκαρικές ταινίες, όπως « Οι Άθλιοι», Django Unchained, κα έρχονται σύντομα στο πιο πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο με την πιο προσιτή τιμή στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση. Το hol video club μέσω της υπηρεσίας hol my tv προσφέρει το πλουσιότερο on demand περιεχόμενο με περισσότερες από 2.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν και είναι άμεσα διαθέσιμες στους συνδρομητές της υπηρεσίας, τόσο σε standard όσο και high definition.


Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 6 μήνες δώρο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.