Νέες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray που συνδυάζουν έξυπνα το Universal Disc Player με δυνατότητες Streaming Media και προστιθέμενη λειτουργία Smart TV.


BDX3400SE_front2Αναγνωρίζοντας το ταχέως αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη χρήση streaming πολυμέσων στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα νέα προϊόντα για το 2013: συσκευές αναπαραγωγής 2D και 3D Blue-ray με την προσθήκη της λειτουργίας Smart TV. Συνδυάζοντας τις οπτικές δυνατότητες αναπαραγωγής οπτικών δίσκων με εύκολη πρόσβαση σε online ψυχαγωγία, η Toshiba έχει δημιουργήσει μια σειρά από συσκευές, οι οποίες εξυπηρετούν τις περισσότερες ψηφιακές ανάγκες των καταναλωτών, ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένες με μια τηλεόραση χωρίς πρόσβαση στο internet.


Οι σειρές BDX5400KE, BDX4400KE, BDX3400SE και BDX2400KE κυκλοφορούν με κομψό, συμπαγή σχεδιασμό που χαρακτηρίζει το νέο, ενιαίο σχεδιασμό των προϊόντων της Toshiba, σε δύο χρώματα, μαύρο και αμμοβολήμένο ασημί. Οι πωλήσεις τους στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013.


Επέκταση των δυνατοτήτων των υφιστάμενων τηλεοράσεων
“Με την νέα σειρά συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι οι επιλογές που κάνει η Toshiba είναι πολύ σοβαρές για τον καταναλωτή» δήλωσε ο Matt McDowell, Διευθυντής Marketing, DS στην Toshiba Ευρώπης “. Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές έπρεπε να επενδύσουν σε μία νέα Smart TV, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε streaming πολυμέσα και διαδικτυακή τηλεόραση. Όμως, χάρη στη νέα μας συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray, μπορούμε να φέρουμε τη λειτουργία Smart TV σε ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα περιφερειακά δίκτυα διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες των υφιστάμενων τηλεοράσεων.


“Η νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray είναι διαθέσιμη σε Wi-Fi ® (έτοιμη έκδοση) ή με Wi-Fi ® built-in. Ως συνδεδεμένο κόμβο πολυμέσων που παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως το YouTube Leanback ® και κορυφαίο υπηρεσίες video on demand, όπως Acetrax ®, καθώς και αναγνωρισμένα Cloud-based εργαλεία, όπως το Picasa ® για την κοινή χρήση άλμπουμ εικόνων. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με το νέο περιεχόμενο πύλης της Toshiba Blu-ray ™ για την πρόσβαση στα τοπικά χαρακτηριστικά του δικτύου και διάφορες online υπηρεσίες .


3D ™ και υποστήριξη Miracast
Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής της Toshiba Blu-ray έχουν βελτιωθεί για τη χρήση πλούσιου περιεχόμενου που είναι αποθηκευμένο σε πολλά CD, DVD και Blu-ray ™ δίσκους που είναι υψηλής ποιότητας ήχου και βίντεο. Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να κάνουν full αναπαραγωγή ανάλυσης Full HD μέσω HDMI ®, ενώ το περιεχόμενο βίντεο σε κανονική ευκρίνεια είναι αυτόματα κλίμακας σε 1080p προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία ανάλυσης Full HD. Το ενσωματωμένο Dolby ® True HD και η DTS ®-HD τεχνολογία προσθέτει μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου προ-ηχογραφημένων ταινιών και βίντεο. Δύο από τα νέα μοντέλα – το BDX5400KE και το BDX4400KE – ενισχύονται από 3D Blu-ray ™ για αναπαραγωγή στη μεγάλη 3D οθόνη.. Επιπλέον, το BDX5400KE και η BDX3400SE με ενσωματωμένο Wi-Fi ® υποστηρίζουν Miracast, πρότυπο για την ανταλλαγή βίντεο και άλλου περιεχομένου πολυμέσων μεταξύ πιστοποιημένων ασύρματων συσκευών Miracast ™.


Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά design
Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray με την προσθήκη της λειτουργίας Smart TV κυκλοφορούν βάσει του νέου, ενιαίου σχεδιασμού των προϊόντων της Toshiba. Τα διακριτικά σχεδιαζόμενα χαρακτηριστικά, όπως οι απαλές καμπύλες, τονίζουν την ελαφριά και συμπαγή εμφάνιση αυτών των συσκευών. Περισσότερα χαρακτηριστικά στοιχεία του design είναι τα χρώματα των προϊόντων: γυαλιστερό μαύρο και ασημί για το BDX2400KE και το BDX3400SE αντίστοιχα, ενώ το μοντέλο BDX4400KE και το BDX5400KE συνδυάζουν τη γυαλιστερή μαύρη πρόσοψη με ασημί κάλυμμα και διαθέτουν απαλό φωτισμό στον πίνακα ελέγχου.