Ανακάλυψε τι κρύβει το μυστηριώδες ξενοδοχείο του δράκουλα στο “Hotel Transylvania” και κέρδισε super δώρα μέσα από το νέο Διαγωνισμό Wind F2G.


hotel transylvania windΑκόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός διεξάγεται από το WIND F2G για τους συνδρομητές του στο πλαίσιο κυκλοφορίας της ταινίας κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια «Ξενοδοχείο για Τέρατα» σε 3D BLU RAY/ BLU RAY & DVD από τις 25 Μαρτίου.


Οι χρήστες της υπηρεσίας MyF2G, οι οποίοι θα εγγραφούν ή θα κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέχρι και τις 26 Μαρτίου αλλά και όσοι ενεργοποιήσουν F2G πακέτο ομιλίας διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.f2g.gr θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 108 συλλεκτικά και ψηφιακά δώρα όπως μια τηλεόραση SONY 40’’, Sony Home Cinema, Sony Blu-Ray players, SONY φορητά dvd players, SONY docking stations, Hotel Transylvania 3D Blu-Ray/ Blu-Ray/ DVD και πολλά άλλα απίθανα δώρα.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link http://www.wind.com.gr/gr/f2g/f2g-diagonismoi/diagonismos-hotel-transylavnia