H Nova σε στέλνει στο Παρίσι για να ζήσεις από την θέση του σχολιαστή τον προημιτελικό αγώνα του Champions League Paris Saint Germain – Barcelona.


uefa_champions_league_novaΤο Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, «παίζει» μπάλα στην πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα και η Nova μέσω του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Προνόμια», δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό συνδρομητή να ταξιδέψει στο Παρίσι και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία μετάδοσης μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία μαζί με τον σχολιαστή της Νova, Γιάννη Καραλή, στον αγώνα Paris Saint Germain – Barcelona που θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.


Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι. Η κλήρωση για τον τυχερό συνδρομητή θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 12.15. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και διανυκτέρευση δύο ημερών στο Παρίσι.


Για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να μπει στο www.forthnetgroup.gr/lotteries. Στην κλήρωση έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος όλοι οι συνδρομητές που ανήκουν στην κατηγορία προνόμια plus – όσοι δηλαδή έχουν συνεχόμενη ενεργή συνδρομή στις υπηρεσίες Forthnet ή Nova τουλάχιστον τους τελευταίους 12 μήνες.


Ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά προνόμια στους συνδρομητές του, όπως την αξέχαστη εμπειρία να ζήσουν από την θέση του σχολιαστή της τηλεόρασης έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League και να παρακολουθήσουν από κοντά τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη.