H Microsoft και η Epic Games ανακοίνωσαν την έναρξη διάθεσης στις 22 Μαρτίου για την Ευρώπη του “Gears of War: Judgment” της νεότερης προσθήκης στη βραβευμένη σειρά.


2013_gears_of_war_judgment_game-HDΈχοντας αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Xbox 360, το “Gears of War: Judgment” προσφέρει στους φίλους του gaming το πιο καθηλωτικό μέχρι σήμερα “Gears”, με εκρηκτικά νέα multiplayer modes και ένα επικό campaign που σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο, αμέσως μετά την Emergence Day – ένα γεγονός καθοριστικό για τον κόσμο του “Gears of War”.


«Ο στόχος μας για το “Judgment” ήταν να προσφέρουμε μια έντονη εμπειρία που πηγαίνει πίσω στην σκληρή δράση που διαμόρφωσε το αρχικό “Gears of War”, οδηγώντας παράλληλα τη σειρά σε μια νέα και τολμηρή κατεύθυνση», δήλωσε ο Alan Van Slyke, Senior Producer της Epic Games. «Με μια βασιζόμενη σε μαρτυρίες μοναδική ιστορία, με δυναμικά συστήματα μάχης και τεράστια ποικιλία σε νέα multiplayer modes, το “Judgment” είναι ο πιο καινοτόμος – μετά τον αρχικό – τίτλος του Gears, ενώ προσφέρει ατελείωτες ώρες έντονης ψυχαγωγίας για όποιον αγαπάει τη δράση και τις συναρπαστικές κινηματογραφικές ιστορίες».


Λαμβάνοντας χώρα χρόνια πριν τα γεγονότα της προηγούμενης “Gears of War” τριλογίας, το “Judgment” ακολουθεί την Kilo Squad, μια ομάδα από σκληροτράχηλους μαχητές, που αποτελείται από τους ατρόμητους Damon Baird, Augustus “The Cole Train” Cole και νέους χαρακτήρες όπως η Sofia Hendrick και ο Garron Paduk, καθώς προσπαθούν να σώσουν την πολιορκημένη πόλη Halvo Bay από έναν τρομακτικό νέο εχθρό. Έχοντας αναπτυχθεί με την τελευταία τεχνολογία Unreal Engine 3, το “Gears of War: Judgment” είναι το πιο συγκλονιστικό οπτικά μέρος της σειράς μέχρι σήμερα, ενώ προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία gameplay που αποτυπώνει την ουσία της μάχης του “Gears”, έχει ταχύτερο ρυθμό και ακόμα περισσότερη από ποτέ δράση.


Το “Judgment” εισάγει διάφορα νέα στοιχεία για τη σειρά, μεταξύ άλλων το δυναμικό “Smart Spawn System” που αλλάζει τους τύπους των εχθρών, τους χρόνους και τις τοποθεσίες σε κάθε συνάντηση, καθώς και το σύστημα “Mission Declassification” που επιτρέπει στους παίχτες να ζήσουν ακόμα πιο συγκλονιστικές ιστορίες αποκαλύπτοντας κρίσιμες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του campaign. Επιπλέον, το “Judgment” διαθέτει μια σειρά συναρπαστικών νέων και κλασσικών multiplayer εμπειριών που θα κρατήσουν τους παίχτες απασχολημένους για εκατοντάδες ώρες αφού ολοκληρώσουν το campaign, με ανταγωνιστικά modes όπως το OverRun, το Domination, το Free-for-All και το Team Deathmatch, καθώς και ένα νέο συνεργατικού τύπου παιχνίδι που ονομάζεται Survival.


Σε συνεργασία με την Epic Games, το “Judgment” αναπτύχθηκε από την People Can Fly, studio γνωστό για τη δουλειά που έχει κάνει για συγκλονιστικά σε οπτικό και τεχνικό επίπεδο παιχνίδια δράσης, συμπεριλαμβανομένων των “Bulletstorm,” “Painkiller” και “Gears of War” για PC. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός νέου κεφαλαίου σε μια τόσο θρυλική σειρά. Ελπίζουμε οι φίλοι του παιχνιδιού και οι νέοι παίκτες να διαπιστώσουν την αφοσίωση που επέδειξαν τα studios μας προκειμένου να το καταστήσουν έναν από τους must-have τίτλους του 2013», σημείωσε ο Sebastian Wojciechowski, Director, People Can Fly Studio.