H WhatsApp Inc., η εταιρεία πίσω από το WhatsApp Messenger, και η BlackBerry ανακοίνωσαν ότι η υπηρεσία messaging θα είναι πλέον διαθέσιμη στη BlackBerry 10 πλατφόρμα.


blackberry Q10Το BlackBerry 10 αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για κοινωνικές εφαρμογές, όπως το WhatsApp Messenger δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιούν νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το BlackBerry Flow, όπου οι εφαρμογές συνεργάζονται, μοιράζοντας πληροφορίες μεταξύ τους οδηγώντας έτσι γρήγορα και διαισθητικά τον πελάτη στις πληροφορίες που χρειάζεται και δίνοντας του τη δυνατότητα να ενεργήσει άμεσα.


“Η BlackBerry πάντα στόχευε στο να φέρει τους ανθρώπους κοντά, με γρήγορο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο” δήλωσε ο Martyn Mallick, Αντι-Πρόεδρος του Global Alliances and Bussiness Development της BlackBerry. “Το WhatsApp είναι μια κορυφαία εφαρμογή messaging που συνδέει τους ανθρώπους με τις επαφές τους μέσα από διάφορες πλατφόρμες, και είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με WhatsΑpp, η οποία μας επιτρέπει να φέρουμε την υπηρεσία αυτή στους πελάτες μας.”


“Το BlackBerry έχει αποτελέσει μια θαυμάσια πλατφόρμα για το WhatsApp εδώ και πολλά χρόνια,” δήλωσε ο Brian Acton, συνιδρυτής του WhatsApp. “ Η ενσωμάτωση του WhatsApp σε συσκευές BlackBerry 10 εναρμονίζεται με το στόχο μαςμ, διασφαλίζοντας το ότι οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή τους.”


Δημιουργώντας μία native εφαρμογή για τη BlackBerry 10 πλατφόρμα, το WhatsApp κατάφερε να προσφέρει μια φανταστική εμπειρία για τον χρήστη, αξιοποιώντας τις πραγματικά multitasking δυνατότητες του BlackBerry 10. Το WhatsApp Messenger που δημιουργήθηκε για το Blackberry 10 προσφέρει μια εμπειρία messaging υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας real-time ειδοποιήσεις για να σας ενημερώνει όταν λαμβάνετε μηνύματα – ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.


Όντας πλήρως ενσωματωμένο στο BlackBerry Contacts, όταν ο πελάτης ενεργοποιεί την εφαρμογή για πρώτη φορά, το WhatsApp μπορεί να σκανάρει αυτόματα τους υπάρχοντες αριθμούς στον κατάλογο επαφών και να εξάγει εκείνες που χρησιμοποιούν WhatsApp, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να οργανώσουν τη λίστα επαφών τους και να ξεκινήσουν αμέσως να τη χρησιμοποιούν.


Το WhatsApp για BlackBerry 10 και για την έκδοση BlackBerry 4.6 και πάνω, είναι διαθέσιμα στο BlackBerry World (www.blackberryworld.com).