Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2008 για τη Megasoft και αυτό αποδεικνύεται με την αύξηση των νέων εγκαταστάσεων PRISMA Win.

megasoft_logo2182 νέοι πελάτες εμπιστεύτηκαν το 2008 τις εφαρμογές PRISMA Win για την οργάνωση της επιχείρησης τους και έρχονται να προστεθούν στους δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που αριθμεί η εταιρεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Ενδεικτικά την τελευταία πενταετία η τάση της αύξησης είναι ξεκάθαρη και κατατάσσει τη Megasoft στις πρώτες επιλογές των επιχειρήσεων για τη μηχανογράφηση τους.
Ο Διευθύνων σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Megasoft, κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας δήλωσε: “Ξεπεράσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας. Το αποτέλεσμα προέρχεται από μία συλλογική, έντονη και συνεχή προσπάθεια προσφοράς πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων καθώς και άψογων υπηρεσιών υποστήριξης στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, που τόσο χρόνια μας εμπιστεύονται. Θα συνεχίσουμε με την ίδια πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και με ακόμα περισσότερη ενίσχυση του δικτύου συνεργατών μας, που σε συνδυασμό με σωστές στρατηγικές επιλογές, είμαστε βέβαιοι ότι και το 2009 θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, ξεπερνώντας κάθε κρίση της αγοράς.”