Mε τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Westnet Recycle της Westnet Distribution A.E. οι παλιοί φορητοί υπολογιστές αντικαθίστανται με τη νέα σειρά φορητών της Lenovo.


westnet recycle logoΈχοντας ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το δίκτυο συνεργατών της, η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, πρωτοπορεί με την παροχή της νέας υπηρεσίας τεχνολογικής αναβάθμισης, Westnet Recycle.


Από τα μέσα Μαρτίου, οι συνεργάτες της εταιρείας, με τη χρήση της υπηρεσίας Westnet Recycle, έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τον τεχνικό εξοπλισμό της εταιρείας τους, αντικαθιστώντας τους παλιούς φορητούς υπολογιστές με φορητούς υπολογιστές Lenovo νέας τεχνολογίας.


Με τη νέα υπηρεσία, οι συνεργάτες της Westnet Distribution Α.Ε., μπορούν να επιλέξουν νέους υπολογιστές μέσα από μια ευρεία λίστα επιλογών της Lenovo και να έχουν συνολικό κέρδος, ανά συνεργάτη, που μπορεί να φτάσει τα 350 ευρώ.


Η Westnet Distribution Α.Ε., με την υπηρεσία Westnet Recycle, αποδεικνύει έμπρακτα ότι αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα του επιχειρηματικού κλάδου, αναπτύσσοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών, θέτοντας νέες βάσεις για την επιτυχημένη ανάπτυξη των συνεργατών της.


Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Asus, HP, Lenovo, LG, Philips, Samsung κ.α.