Το Comrex LiveShot δίνει νέα διάσταση στην επικοινωνία και την ενημέρωση, με ζωντανή µετάδοση video µέσω µιας σειράς από IP δίκτυα.


50comrexΜπορεί να χρησιµοποιηθεί από Τηλεοπτικούς σταθµούς και εξωτερικά συνεργία για την παροχή υψηλής ποιότητας και χαµηλής καθυστέρησης, κάτω από 200mS Video από όπου είναι δυνατή η χρήση ασύρµατου Internet οποιασδήποτε µορφής.


Το LiveShot αξιοποιεί την επιτυχία της µετάδοσης ήχου µέσω IP του Access και χρησιµοποίει την ίδια τεχνολογία ώστε να εξοµαλύνει τις “αστάθειες” των ελεύθερων δικτύων για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ζωντανή µετάδοση Video. Είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε να µπορεί να αποδώσει και να προσφέρει την µεγίστη δυνατή ποιότητα σε δίκτυα 3G, 4G καθώς και σε δίκτυα βασισµένα σε δορυφορική σύνδεση


Το LiveShot Portable διαθέτει τις παρακάτω A/V συνδέσεις:
– Video Input: HD-SDI (BNC), Composite (BNC), HDMI
– Video Output: Composite, HD-SDI Loop Through
– Audio Input: HD-SDI embedded stereo (BNC), Stereo Analog (XLR-5F)
– Audio Output: Stereo RCA
– Audio Cue Channel: 4 position 3.5mm jack για ενσυρµατο ή Bluetooth headset


liveshot_batteryΤο LiveShot Rackmount διαθέτει τις παρακάτω A/V συνδέσεις:
– Video Input: HD-SDI (BNC), Composite (BNC)
– Video Output: HD-SDI (BNC), Composite (BNC), HDMI
– Audio Input: Stereo Analog (XLR-3F), Stereo AES (XLR-3F), HD-SDI embedded stereo (BNC)
– Audio Output: Stereo Analog (XLR-3M), Stereo AES (XLR-3M), HD-SDI embedded stereo (BNC)
– Audio Cue Channel: XLR-3F in, XLR-3M out


Comrex Stac VIP
VoIP telephone talkshow system

Η τεχνολογία VoIP (Voice over IP) εξαπλώνεται όλο και περισσότερο λόγω της ευελιξίας και του χαµηλού κόστους λειτουργίας της. Τώρα ήρθε η ώρα οι Ραδιοφωνικοί και οι Τηλεοπτικοί σταθµοί να καρπωθούν αυτά τα οφέλη. Το Stac VIP ενσωµατώνει την τεχνολογία των αναλογικών γραµµών POTS µε αυτή της VoIP τεχνολογίας µε σκοπό να προσφέρει ένα νέο τρόπο διαχείρισης των τηλεφωνικών κλήσεων για talk shows, συνεντεύξεις και ζωντανές µεταδόσεις.
Το Stac VIP µπορεί να διαχειριστεί κλήσεις από αναλογικές POTS γραµµές και ταυτόχρονα από “HD Voice” συµβατά τηλέφωνα, Smartphones µέσω ειδικών εφαρµογών, αλλά και από υψηλής πιστότητας κλήσεις µέσω Skype.
Το πρόγραµµα “διαχείρισης και ελέγχου των κλήσεων” µπορεί να συνεργαστεί µε το VoIP PBX κέντρο που ήδη διαθέτεται. Το Stac VIP οδηγεί τις εξελίξεις στην ένωση των αναλογικών κέντρων µε τα νέα υψηλής ποιότητας και πολλαπλών δυνατοτήτων VoIP τηλεφωνικά κέντρα.