Το νέο, επικό, πλήρως εξελληνισμένο trailer του God of War®: Ascension είναι μια πρόγευση λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία.


god of war psp 01Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου, επικού trailer για το God of War®: Ascension, με το οποίο προετοιμάζει τα εκατομμύρια των φανατικών του παιχνιδιού για το λανσάρισμά του στις 13 Μαρτίου.


Στο νέο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:



θα δείτε χαρακτηριστικές σκηνές και δείγματα από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του τίτλου αλλά και την κεντρική ιδέα της ιστορίας, που παρακολουθεί το παρελθόν του Kratos και τα γεγονότα που τον μεταμόρφωσαν στο “Φάντασμα της Σπάρτης”.


Το νέο, επικό trailer είναι πλήρως εξελληνισμένο, όπως άλλωστε και όλο το God of War®: Ascension, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τίτλων που επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Sony Computer Entertainment Europe για παροχή κορυφαίου ψυχαγωγικού περιεχομένου στη γλώσσα μας.


Το God of War: Ascension θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2013 αλλά οι fans έχουν ήδη την ευκαιρία να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση για έναν παίκτη (single player demo) και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για την επικότερη gaming εμπειρία της χρονιάς.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.GodofWar.com και στο gr.playstation.com