Αχ, LEGO® City… Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, υπάρχει ένας άλλος μεγάλος άντρας… ή κάπως έτσι ισχύει για τον Frank Honey.


FrankHoney_Donut2Εννοώ ότι σημασία σε μία καλολαδωμένη μηχανή έχουν τα γρανάζια, ότι συχνά οι αφανείς ήρωες που δρουν στο παρασκήνιο είναι αυτοί που πραγματικά κάνουν την δουλειά κι αξίζουν κάθε έπαινο.


Mία τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο Frank Honey. Μπορεί να μην είναι ο πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο του LEGO City Undercover (για να είμαι ακριβής, είναι στο εξώφυλλο και μάλιστα σε περίοπτη θέση… να, εκεί, κάτω από το πόδι του Chase McCain, συνοδηγός στο αστυνομικό αυτοκίνητο), μπορεί να μην είναι αρχηγός της αστυνομίας, μπορεί να μην είναι ο άντρας των ονείρων της Ellie, ή ο αστυνομικός που επιλέγουν για τις πιο δύσκολες, μυστικές αποστολές.


Ωστόσο, αν υπάρχει μία δουλειά πραγματικά σημαντική, που δεν μπορεί να την κάνει κανένας άλλος (ή δεν θέλει να την κάνει κανένας άλλος, όπως π.χ. να φέρει φρέσκα donuts στον αρχηγό Dumby), ποιος είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να καταλήξουν όλα μέλι γάλα; Ποιος;


Ουφ… Τρίτο webisode φτάσαμε κι ακόμα δεν έχετε μπει στο νόημα;


Μα φυσικά, για να πάνε όλα μέλι γάλα, χρειάζεται ο Frank HONEY!!! Το λέει και το όνομα…



Το LEGO City Undercover κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii U στις 28 Μαρτίου 2013.


Επιπλέον, αποκλειστικά για όσους προ-παραγγείλουν τον τίτλο από το www.nortec.gr, μαζί με το παιχνίδι θα λάβετε δώρο και μία ειδική θήκη LEGO®*, στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε το κολατσιό σας ή να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα παιχνίδια σας.


Τέλος, ένας υπερτυχερός από αυτούς που θα προ-παραγγείλουν το παιχνίδι από το www.nortec.gr, θα κερδίσει ύστερα από κλήρωση ένα συλλεκτικό διόραμα από την σειρά παιχνιδιών LEGO® City, που είναι ευγενική χορηγία της Desyllas Games, διανομέα των παιχνιδιών LEGO® στην Ελλάδα.