Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών LTE smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο.


LG - LTE 10M“Η δυναμικής προώθηση μέσω της 4G LTE τεχνολογίας επιτρέπει στην LG να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αυξανόμενης επιτυχίας μας στις παγκόσμιες πωλήσεις LTE smartphones,” δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Mobile Communications. “Έχοντας εδραιώσει την εταιρία μας ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας, θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τη δράση μας στην παγκόσμια αγορά LTE με μια ευρύτερη σειρά από διαφοροποιημένα, υψηλής ποιότητας LTE smartphones.”


Η επιτυχία της LG στη διεύρυνση της παρουσίας της σε αυτό τον τομέα είναι προϊόν της άμεσης εισόδου της στην αγορά LTE καθώς και του ηγετικού της ρόλου στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης των LTE συσκευών. Το 2012, η LG προχώρησε στο λανσάρισμα δημοφιλών LTE smartphones σε σημαντικές αγορές όπως οι H.Π.Α, η Ιαπωνία, η Γερμανία και η Νότιος Κορέα. Εδώ και μερικές εβδομάδες η εταιρία ξεκίνησε το παγκόσμιο λανσάρισμα του LG Optimus G σε 50 επιπλέον χώρες.


Σύμφωνα με Καταναλωτικές Εκθέσεις (Strategic Analytics), η παγκόσμια παραγωγή των συσκευών smartphone τεχνολογίας LTE αναμένεται να αυξηθεί δραστικά σε 275 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε αυτό το χρόνο. Η LG στοχεύει φέτος να διπλασιάσει τη διείσδυσή της στην αγορά, διευρύνοντας την παρουσία της τόσο σε εδραιωμένες όσο και σε αναδυόμενες αγορές με μια πληθώρα συσκευών. Αποτελώντας νέα είσοδο για το 2013, το LG Optimus της σειράς F θα προσφέρει την εμπειρία της ταχύτητας στους χρήστες κάνοντας τη μετάβαση από τα 3G δίκτυα σε αυτά της 4G LTE τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο.