Με βλέμμα στο μέλλον ξεκινάει το 2009 η Alpha Copy / Nokia, γιορτάζοντας 25 χρόνια ισχυρής παρουσίας σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

alphacopy25Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η ετήσια συνάντηση της Alpha Copy / Nokia με κεντρικό θέμα «Focus on the future», σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Με αφορμή την καθιερωμένη συνάντηση, όλα τα στελέχη της Alpha Copy/ Nokia,  εκπρόσωποι από το δίκτυο ACNS, o Διευθυντής της Nokia International, κ. Dharmesh Goshalia, o Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia Siemens Networks κ. Pekka Uusimaa, συνεργάτες και προμηθευτές της Alpha Copy/ Nokia, παρευρέθησαν για να παρακολουθήσουν τη νέα στρατηγική που θα εφαρμόσει η εταιρεία για το 2009.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Διευθύντρια Επικοινωνίας κ. Παρασκευή Κοιλάκου και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Ιωάννης Τσαγγαδάς πραγματοποίησαν σύντομες παρουσιάσεις για την Ποιοτική Επικοινωνία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία, τα θετικά αποτελέσματα του 2008, την νέα Στρατηγική και τους συγκεκριμένους Στόχους της Alpha Copy / Nokia για το 2009. Έπειτα από μια σύντομη ανασκόπηση της επιτυχημένης πορείας της Alpha Copy / Nokia για 25 συναπτά έτη στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη,  ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Σταύρος Ι. Κωνσταντινίδης αξιολόγησε την πορεία της εταιρείας και έθεσε  σε άμεση εφαρμογή το νέο στρατηγικό σχεδιασμό για το 2009.


Ειδικότερα, η Alpha Copy / Nokia το 2008 διατήρησε την ηγετική της θέση, επιτυγχάνοντας τους όλους εμπορικούς στόχους του δικτύου ACNStores, αναβαθμίζοντας την εξυπηρέτηση πελατών και τη διανομή των προϊόντων Nokia. Παράλληλα, όπως επισήμανε ο κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης η στρατηγική της Alpha Copy, επικεντρώνεται σε 5 μεγάλους τομείς δραστηριότητας όπου θα είναι μετρήσιμοι άμεσα ποσοτικά και ποιοτικά.


Με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, η Alpha Copy / Nokia έθεσε στο δεκαετές στρατηγικό της σχεδιασμό τους ακόλουθους στόχους:

  • Τη διατήρηση της ηγετικής θέσης στην αγορά
  • Τη διατήρηση της αγορά ως αξιόπιστου προμηθευτή / διανομέα
  • Την περαιτέρω έμφαση στην απόδοση του δικτύου
  • Την ανάπτυξη στη διανομή ψηφιακών υπηρεσιών
  • Τη βελτίωση της ήδη ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών
  • Την αφοσίωση στην «Ποιότητα στην Επικοινωνία»



Κλείνοντας την εκδήλωση, η Γενική Διεύθυνση της εταιρείας βράβευσε για ακόμη μια χρονιά επιλεγμένα στελέχη, που διέπρεψαν σε επιμέρους επιχειρησιακούς τομείς όπως η απόδοσή τους αξιολογήθηκε από το μοντέλο ανάδρασης 360 μοιρών.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Copy / Nokia κος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης τόνισε:


«Η συγκυρία στην παγκόσμια οικονομία αποτελεί για μας το έναυσμα να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στην «Ποιότητα στην Επικοινωνία». Η χρονιά που μας πέρασε ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη στρατηγική μας. Προσηλωμένοι στην ποιότητα, συνεχίζουμε δυναμικά με τη νέα στρατηγική «Focus on the future», δίνοντας έμφαση στην ικανότητα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και απόδοσης , την παραγωγική ανάπτυξη του δικτύου ACNS, την καλύτερη απόδοση με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και στους 5 νέους επιχειρησιακούς τομείς, την ολοκληρωμένη και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Έχοντας διανύσει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, πιστεύουμε ότι η νέα στρατηγική διασφαλίζει την επίτευξη των στόχων μας κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν ανά το παγκόσμιο.»