Το νέο εντυπωσιακό κινητό της HTC κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του χώρου της κινητής τηλεφωνίας για το 2013, στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2013 που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη.

htc oneΤο φρεσκο-λανσαρισμένο HTC One έλαβε το βραβείο GSMA για το καλύτερο νέο τηλέφωνο, συσκευή ή tablet κινητής τηλεφωνίας. Η επιτροπή ψηφοφορίας απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες του κλάδου από τις κοινότητες αναλυτών και μέσων μαζικής ενημέρωσης, και το βραβείο τιμά την κινητή συσκευή που κατά τη γνώμη των κριτών έχει τις περισσότερες προοπτικές για επιτυχία στην αγορά φέτος, με χαρακτηριστικά, σχεδιασμό ή λειτουργικότητα που αλλάζουν τους «κανόνες του παιχνιδιού». Με τον κομψό σχεδιασμό του, την επαναστατική αρχική οθόνη, τον ανώτερο ήχο και την πρωτοπόρο τεχνολογία κάμερας, το HTC One τάραξε αρκετά τα νερά στο φετινό Mobile World Congress, εντυπωσιάζοντας τόσο τους κριτές όσο και τους απεσταλμένους.

Ο Benjamin Ho, Chief Marketing Officer της HTC παρέλαβε το βραβείο σχολιάζοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την υποδοχή που επεφύλαξαν στο HTC One τόσο οι καταναλωτές όσο και ο κλάδος. Είναι μια συσκευή που ήταν χρόνια στα σκαριά και για την οποία νιώθουμε απίστευτα περήφανοι. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως το BlinkFeed, το BoomSound, η κάμερα UltraPixel, και ένα απόλυτα συμπαγές σώμα από αλουμίνιο, πιστεύουμε ότι το HTC One πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους, φέρνοντας επανάσταση στην ευρύτερη εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό.»

Η διάκριση από την Ένωση GSMA ολοκληρώνει μια εκδήλωση γεμάτη βραβεία για την HTC, αφού το HTC One έλαβε επίσης αναγνώριση τόσο από το Tech Radar («Καλύτερο τηλέφωνο» και «Καλύτερο της εκδήλωσης»), όσο και από το Mobile Geeks («Καλύτερο Smartphone»).