Η LG παρουσίασε επιτυχώς την υπηρεσία Time Division–Long Term Evolution (TD-LTE) στο Mobile World Congress 2013, σε συνεργασία με τη China Mobile.


LG_Logo_whiteΗ TD-LTE είναι μια τεχνολογία τηλεπικοινωνίας για τα δίκτυα 4G LTE, η οποία διαφέρει από την τεχνολογία Frequency Division-LTE (FD-LTE) που έχει υιοθετηθεί ευρέως, ενώ η China Mobile σχεδιάζει να εισάγει το δίκτυο TD-LTE στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Η παρουσίαση του MWC 2013 διεξήχθη με τη χρήση ενός τροποποιημένου Optimus G, το οποίο αποτελεί και τη ναυαρχίδα της LG.


«Η υπηρεσία TD-LTE έχει τη δυνατότητα κάλυψης 2.7 δισ. ανθρώπων μόνο στην Ασία προς το παρόν και η σημερινή επίδειξη επιβεβαιώνει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι έτοιμη για τους καταναλωτές», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η LG δεσμεύεται να προσφέρει μια σειρά από TD-LTE smartphones, τα οποία βασίζονται στην απαράμιλλη ηγεσία των 4G LTE τεχνολογιών».


Η εξελιγμένη τεχνολογία TD-LTE της LG, σε συνδυασμό με τα μοναδικά προϊόντα της, φέρνουν τη νέα εποχή στον τομέα της τηλεπικοινωνίας και της κινητής τηλεφωνίας.