Η MasterCard προσφέρει στους κατόχους καρτών MasterCard και Maestro την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στον Τελικό του UEFA Champions League Wembley 2013.


mastercard_worldwide_logoΟι ενδιαφερέμνοι μπορούν να συμμετάσχουν με όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, σε διαγωνισμό.


Κάθε αγορά με κάρτες MasterCard® και Maestro®, ανεξαρτήτως ποσού, ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να είναι εκείνοι οι τυχεροί. Οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν από ένα μαγικό πακέτο 2 ατόμων για τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champion League Wembley 2013 , o οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στο Wembley Stadium του Λονδίνου. Το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει δύο εισιτήρια για τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champions League Wembley 2013, δύο αεροπορικά εισιτήρια για το Λονδίνο, καθώς και μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ξενοδοχείο.


Επιπλέον, τριάντα ακόμα τυχεροί κάτοχοι καρτών MasterCard® και Maestro® θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά εισιτήρια για ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας συμμετάσχει στους αγώνες Ομίλων του UEFA Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2013/14.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορεί κανείς να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.mastercard.gr


Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που προσφέρουμε ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους τυχερούς κατόχους MasterCard και Maestro να ζήσουν μια ανεκτίμητη ποδοσφαιρική εμπειρία παρακολουθώντας από κοντά τον πιο συγκλονιστικό ποδοσφαιρικό αγώνα της χρονιάς!».


Τα εισιτήρια είναι μία προσφορά της MasterCard. Επίσημος Χορηγός του UEFA Champions League.