Ηχηρή παρουσία στο πλαίσιο του NFC Challenge από τη Hotech με την παρουσίαση της εφαρμογής «Multi Vendor Loyalty System».


Hotech at MWC 2013Θερμές κριτικές και θετικά σχόλια απέσπασε η καινοτόμος εφαρμογή «Multi Vendor Loyalty System» της Ελληνικής εταιρείας Hotech, κατά την διάρκεια της παρουσίασής της στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού NFC Challenge, που διεξάγετε στο φετινό Mobile World Congress 2013, στην Βαρκελώνη.


Ο διαγωνισμός NFC Challenge οργανώθηκε, στα πλαίσια του Mobile World Congress 2013, από την GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), ένωση που υποστηρίζει και προωθεί πρωτοποριακές υπηρεσίες και εφαρμογές NFC, προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες υψηλής τεχνολογίας να παρουσιάσουν τις μοναδικές ιδέες τους.


Η Hotech συμμετείχε στον διαγωνισμό NFC Challenge και αναμένει τα αποτελέσματα, με μια νέα καινοτόμο εφαρμογή, το «Multi Vendor Loyalty System», αποσπώντας αξιόλογες κριτικές και πολλούς θαυμαστές, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, τόσο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όσο και την ελληνική δυναμική παρουσία της εξωστρέφειας και της καινοτομίας.


Η ελληνική πρόταση συμμετοχής, αποτελεί το απόσταγμα των NFC MyFair/ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων όλων των ειδών και NFC Retail/ ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης δραστηριοτήτων στην βιομηχανία του λιανικού εμπορίου, όπως merchandizing, couponing, loyalty και πωλήσεις, της Hotech.


Σε συνεργασία με το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου(ΕΧΚΣ) (www.seli-ski.gr) και τις εμπορικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, η Hotech ήδη διαχειρίζεται, με μεγάλη επιτυχία, την εφαρμογή «Multi Vendor Loyalty System», παρέχοντας στους επισκέπτες του ΕΧΚΣ τη SELI SNOWCARD και μαζί μοναδικά προνόμια!


Η SELI SNOWCARD δίνει την δυνατότητα στους κατόχους της να προαγοράζουν online τα εισιτήρια τους, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο χρόνο, αλλά και προσφορές/εκπτώσεις των συνεργαζόμενων με το ΕΧΚΣ εμπορικών επιχειρήσεων. Οι τελικές μειώσεις υπηρεσιών και προϊόντων διαμορφώνονται κατά περίπτωση, από 5% έως και 25%. Με την επίδειξη της κάρτας SELI SNOWCARD, μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής, επιστρέφεται στα μέλη του CLUB και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση (www.snowcard.gr).


Έχοντας στο ενεργητικό της 25 χρόνια παρουσίας στον τομέα τεχνολογίας, η Hotech (www.hotech.gr)είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 5 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Είναι μέλος του NFC Forum, με συμμετοχές σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν στην τεχνολογία του NFC (NFC Forum Solutions Showcase, WIMA MONACO, WIMA USA, κ.α.) και έχει στην διάθεσή της , αλλά και στην διάθεση των πελατών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μοναδικές καινοτόμες εφαρμογές.