Δείτε το στις 02/03 στο Public του The Mall Athens, κάντε προ-παραγγελία και μπείτε στην κλήρωση για ένα Xperia Z προσφορά από την Sony.


sony xperia zΤο νέο Smartphone Xperia® Z της Sony, το premium smartphone με την καλύτερη τεχνολογία της Sony, την κρυστάλλινη ευκρίνεια, την εξαιρετικά φωτεινή οθόνη Reality Display ανάλυσης 1080 x 1920 Full HD και την κορυφαία κάμερα 13 megapixel θα βρίσκεται στο κατάστημα Public (www.public.gr) στο The Mall Athens στις 2 Μαρτίου.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Μαρτίου μεταξύ 12:00 με 15:00 το Xperia® Z θα βρίσκεται στο κατάστημα Public του The Mall Athens και οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν από κοντά και να πιάσουν στα χέρια τους και να δοκιμάσουν το νέο super smartphone της Sony.


Επιπλέον, οι Sony Experts θα βρίσκονται στo κατάστημα Public για να δώσουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να μάθουν για τη συσκευή και να λύσουν κάθε τους απορία. Τέλος, οι καταναλωτές αν το επιθυμούν μπορούν να κάνουν προπαραγγελία και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη τους συσκευή.


Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Το Σάββατο 2 Μαρτίου, θα κληρωθεί ένα Xperia® Z προσφορά από την Sony!!!


Με το νέο Smartphone της Sony οι καταναλωτές θα έχουν τη ευκαιρία να απαθανατίσουν, να μοιραστούν και να δουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν. Επισκεφθείτε κι εσείς το Σάββατο 2 Μαρτίου το κατάστημα Public στο The Mall Athens (www.public.gr),τον απόλυτο προορισμό για τεχνολογία , πολιτισμό επικοινωνία, και μπορείτε να προπαραγγείλετε το δικό σας Sony Xperia® Z!