O Όμιλος εταιρειών Entersoft, συμμετέχει στην έκθεση CeBIT 2013 στο Αννόβερο που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 9 Μαρτίου 2013, με την ελληνική αποστολή.


entersoft_177xΗ εθνική συμμετοχή στην σημαντικότερη έκθεση του κλάδου Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οργανώνεται από Σύνδεσμο Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.


Στην CeBIT 2013, οι εταιρείες του Ομίλου θα παρουσιάσουν μερικές από τις εξειδικευμένες λύσεις τους στο Hall 003, Stand A08:


Η Entersoft A.E., θα παρουσιάσει τις καινοτόμες Mobile Sales Force Automation, Mobile Merchandising & Marketing καθώς και Mobile Retail Sales Assistant εφαρμογές της, οι οποίες ολοκληρώνονται με όλα τα γνωστά ERP και CRM συστήματα και λειτουργούν σε iOS, Windows Phone, Windows 8 και Android συσκευές.


Η Retail@Link A.E., θα παρουσιάσει τις προηγμένες λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e-invoicing) που προσφέρει. Ενώ το νέο μέλος του Ομίλου, Cardisoft A.E., θα παρουσιάσει την εξειδικευμένη λύση e-University, βασισμένη στο Microsoft Dynamics CRM, η οποία προσφέρει την ολοκληρωμένη διαχείριση των λειτουργιών Πανεπιστημίων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και μπορεί να ενοποιηθεί με οποιοδήποτε ERP.


Η Entersoft τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, τόσο με την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών στο εξωτερικό όσο και με την ανάπτυξη δικτύου μεταπωλητών – συνεργατών των εφαρμογών και των υπηρεσιών της, στις χώρες των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, εντάσσεται και η συμμετοχή του Ομίλου στη σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας στην Ευρώπη, διευρύνοντας τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες διεθνοποίησής της.