Μετά από σχεδόν 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, η νέα ανανεωμένη έκδοση της κονσόλας, το Wii mini, κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 15 Μαρτίου 2013.


Wiimini_img2 Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των οικιακών κονσολών προσφέρει φανταστικές εμπειρίες gaming σε μία φανταστική τιμή, με πρόσβαση σε μία τεράστια βιβλιοθήκη πάνω από 1.200 τίτλων που κυκλοφόρησαν για το Wii σε οπτικό δίσκο.


Το Wii mini είναι μικρότερο σε μέγεθος από το αρχικό Wii και κυκλοφορεί σε μαύρο matte χρώμα με κόκκινο περίγραμμα. Στην συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα κόκκινο χειριστήριο Wii Remote plus και ένα κόκκινο χειριστήριο Nunchuk, ενώ είναι παράλληλα συμβατό με όλα τα ασύρματα αξεσουάρ του Wii και όσα χρησιμοποιούσαν σύνδεση USB.


Με μία σχεδιαστική φιλοσοφία που θέτει την οικογένεια στο επίκεντρο, χωρίς δυνατότητα σύνδεσης στο internet, το Wii mini σας επιτρέπει να εξορμήσετε κατευθείαν στην εμπειρία όλων των κλασικών παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν για την κονσόλα στα 6 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την αρχική της κυκλοφορία. Παράλληλα με την κυκλοφορία του Wii mini, η Nintendo εμπλουτίζει και την ποικιλία των τίτλων Nintendo Selects, προσφέροντας κλασικούς τίτλους Wii σε προσιτή τιμή για όλους.


Mario Party 8 – Το Wii mini και το Mario Party 8 προσφέρουν απλόχερα διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιήστε το χειριστήριο του Wii για να συμμετέχετε σε δεκάδες διασκεδαστικά, ανταγωνιστικά mini games σε έξι διαφορετικές διαδρομές, σαν να παίζατε ένα διαδραστικό επιτραπέζιο για όλες τις ηλικίες.
Wii Sports Resort – Το Wii Sports Resort οδήγησε τον μοναδικό χειρισμό και την διασκέδαση που προσέφερε το αρχικό Wii Sports στο επόμενο επίπεδο, εισάγοντας μία νέα γκάμα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες και αθλήματα. Με τις αναβαθμίσεις που προσέφερε στον χειρισμό η προσθήκη του Wii Remote plus, μπορείτε να απολαύσετε μία άνευ προηγουμένου λεπτομερή και ρεαλιστική εμπειρία καθώς θα οδηγείτε ένα θαλάσσιο scooter, ή θα ξιφομαχείτε, ή θα παίζετε μπάσκετ σε κάποια από τις 12 διαθέσιμες δραστηριότητες του παιχνιδιού.
Mario Power Tennis – Τελειοποιήστε την τεχνική σας στο tennis, χρησιμοποιώντας το χειριστήριο του Wii για να εκτελέσετε εντυπωσιακά και πανίσχυρα forehands, backhands και lobs. Μπορείτε να παίξετε ως ο αγαπημένος σας χαρακτήρας από τον κόσμο του Mario σε μία σειρά από ευφάνταστα γήπεδα του Mushroom Kingdom, συμπεριλαμβανομένου κι ενός γηπέδου που είναι γεμάτο με διάσπαρτα, γνώριμα power-ups. Καθώς κερδίζετε τουρνουά, ολοκληρώνετε mini games ή ξεπερνάτε Gimmick Courts, θα ξεκλειδώνετε νέους χαρακτήρες και αποστολές. Μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας, καθώς μπορείτε να παίξετε μέχρι και 4 άτομα, σε φρενήρεις multiplayer αγώνες.
Super Paper Mario – Η Πριγκίπισσα Peach είναι αιχμάλωτη ενός σατανικού απαγωγέα – και αυτή την φορά δεν είναι ο Bowser! Βοηθήστε τους Mario, Luigi, Bowser και την ίδια την Πριγκίπισσα Peach – η οποία τελικά κατάφερε να αποδράσει μόνη της – να νικήσουν τον κακό Κόμη Bleck σε ένα παιχνίδι που συνδυάζει gameplay χαρακτηριστικά από παραδοσιακά παιχνίδια side-scrolling 2D platform με την εξερεύνηση και την επίλυση γρίφων στις τρεις διαστάσεις.


Wiimini_img3Το Wii mini κυκλοφορεί στα Ελληνικά καταστήματα στις 15 Μαρτίου και συνοδεύεται από μία σειρά από τίτλους της σειράς Nintendo Selects, προσφέροντας διασκέδαση, σε προσιτή τιμή, για όλη την οικογένεια. Άλλοι τίτλοι της σειράς που κυκλοφορούν ήδη περιλαμβάνουν τους παρακάτω.
– Super Mario Galaxy
– The Legend of Zelda: Twilight Princess
– Mario Strikers Charged
– Wii Sports
– Animal Crossing: Let’s Go To the City
– WarioWare: Smooth Moves