250 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων ακόμα και όταν δεν έχετε μονάδες, αποκλειστικά από την καρτοκινητή What’s Up της Cosmote.

s-up-logoΤη δυνατότητα να απολαμβάνουν 250 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων ακόμα και όταν δεν έχουν μονάδες προσφέρει αποκλειστικά η COSMOTE στους φίλους του WHAT’S UP, με την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας “Call Them All X-tension”. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και ευκολία, η υπηρεσία “Call Them All X-tension” προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές WHAT’S UP 250 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων προς όλη την WHAT’S UP παρέα με κόστος ενεργοποίησης μόνο 2,5€ και διάρκεια ισχύος 7 ημερών.

Μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας είναι ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και όταν ο συνδρομητής δεν έχει μονάδες, ακόμα δηλαδή και όταν έχει χαμηλό χρηματικό υπόλοιπο. Το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (2,5€) χρεώνεται στην επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Έτσι συνεχίζεις να μιλάς ακόμη και χωρίς μονάδες.

Η υπηρεσία “Call Them All X-tension” ενεργοποιείται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος «Χ» στο 1313.

Στον κόσμο του WHAT’S UP οι χρήστες του πραγματικά τα έχουν όλα: και την υπηρεσία “CALL THEM ALL 600” για 600′ σε κλήσεις ή video κλήσεις μόνο με 5€, και την υπηρεσία “CALL THEM ALL 600 Plus 600 SMS” για 600′ σε κλήσεις ή video κλήσεις και 600 SMS μόνο με 7€, και την υπηρεσία “SMS THEM ALL 600” για 600 SMS με 5€.