Τα Ultrabooks της Toshiba κέρδισαν τις εντυπώσεις της διεθνής κριτικής επιτροπής των βραβείων IF με το κορυφαίο design τους, καθώς και την χρηστικότητα τους.


Toshiba-U920TH Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε ότι απονεμήθηκε στο UltrabookTM Satellite U840W και στο μετατρέψιμο UltrabookTM Satellite U920t το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο σχεδιασμού προϊόντων ΙF σε μια τελετή που έλαβε χώρα στον πολυχώρο BMW Welt στο Μόναχο. Η διεθνής κριτική επιτροπή αξιολόγησε 3,011 συμμετοχές, λαμβάνοντας υπόψη ποικίλα κριτήρια, όπως η ποιότητα του σχεδιασμού, η επεξεργασία, η επιλογή υλικών, ο βαθμός καινοτομίας, η επίδραση στο περιβάλλον, η λειτουργικότητα και η εργονομία.


Satellite U840W: το πρώτο παγκοσμίως Notebook με σύστημα οθόνης cinemascope
Το εντυπωσιακό design του notebook Satellite U840W’s, πάχους μόλις 20.8mm και βάρους 1.57kg, έχει σχεδιαστεί από ματ αλουμίνιο με στοιχεία από καουτσούκ. Τον ασύγκριτο σχεδιασμό του Ultrabook συμπληρώνει το έγχρωμο ευθυγραμμισμένο πληκτρολόγιο, το οποίο συνοδεύεται από εσωτερικό σύστημα φωτισμού που επιτρέπει τη χρήση του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το Satellite U840W είναι παγκοσμίως το πρώτο notebook το οποίο έχει οθόνη 36.6cm (14.4”) Trubrite® σε μορφή cinematic 21:9. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας, καθώς και ο SRS Premium ήχος 3D™ εμπλουτίζουν περαιτέρω την κινηματογραφική αίσθηση. Το πρωτοποριακό design του Notebook Satellite U840W προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.


Satellite U920t: με μία κίνηση φέρνει την επανάσταση
Εξελιγμένη και ανθεκτική τεχνολογία χαρακτηρίζουν το Notebook Satellite U920t, το οποίο εναλλάσσεται εντυπωσιακά. Μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζει από UltrabookTM πάχους 19.9mm και βάρους 1.52kg κατάλληλο για εργασίες του πληκτρολογίου και γίνεται ένα tablet πάχους 31.8cm (12.5″) για εύκολη χρήση αφής. Το Notebook Satellite U920t συνδυάζει μια ασημένια και μαύρη θήκη με καφέ στοιχεία από καουτσούκ. Ο φωτισμός του πληκτρολογίου με τα ματ πλήκτρα συμπληρώνει το κομψό design του Notebook Satellite U920t.