Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ACE-Hellas, ενημερώνοντας μηχανικούς στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Κρήτη.


ace_hellas_logoΣτις εκδηλώσεις προσήλθαν πάνω από 200 μηχανικοί και επαγγελματίες που ασχολούνται με τις κατασκευές και παρακολούθησαν παρουσιάσεις των ολοκληρωμένων λύσεων που διαθέτει η ACE-Hellas, για στατικές, αρχιτεκτονικές και ενεργειακές μελέτες και πιο συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία, να δουν σε πλήρη λειτουργία τις εφαρμογές SCADA Pro: Ευρωκώδικες + Pushover + ΚΑΝ.ΕΠΕ και Detailing. Να σημειώσουμε ότι οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις μπορούσαν να αποκτήσουν τις λύσεις της ACE-Hellas σε ειδικές προνομιακές τιμές, ενώ έλαβαν μέρος και σε κλήρωση με χρήσιμα δώρα για τη δουλειά τους.


Oι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Κρήτη, τελούσαν υπό την αιγίδα της ΕΕΤΕΜ (Νομαρχιακό Τμήμα Χανίων) και του ΤΕΕ/ΤΑΚ και εισηγητής των παρουσιάσεων ήταν ο κος Γιώργος Τσιαμτσιακίρης, Πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π., Διευθυντής του τμήματος CAD της ACE-Hellas και μέλος του ελληνικού τμήματος αντισεισμικής μηχανικής.


Η εφαρμογή SCADA Pro Eurocodes, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενσωματώνει τη νέα νομοθεσία με τους Ευρωκώδικες και αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, προσφέροντας μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα και χάλυβα. Συνεργάζεται άριστα με τα προγράμματα ARCHlineXP, Revit Structure και AutoCΑD καθώς και με όλα τα αρχιτεκτονικά προγράμματα αφού αναγνωρίζει αυτόματα διατομές από οποιοδήποτε υλικό μέσω αρχείων dwg ή dxf. Η εφαρμογή Push Over – ΚΑΝΕΠΕ δίνει στο χρήστη η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει µη γραµµική ανάλυση σε συνδυασμό με τον κανονισμό επεμβάσεων ώστε να γίνει η αποτίμηση της φέρουσας ικανότητας σε υφιστάμενα κτίρια. Τέλος, το SCADA Pro Detailing παρέχει εργαλεία που βοηθούν στην ταχύτατη παραγωγή σχεδίων κατασκευαστικών λεπτομερειών, από ένα και μόνο παράθυρο και στο ενιαίο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος στατικής και δυναμικής ανάλυσης SCADA Pro.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.