Τη νέα ταινία του Tobias Lindholm, με τίτλο “Πειρατεία Στον Ωκεανό”, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι από όλους οι φίλοι του Wind F2G.


wind trailerΤο WIND F2G κάθε μήνα επιλέγει τις δημοφιλέστερες ταινίες και οργανώνει αποκλειστικές προβολές με Δωρεάν προσκλήσεις για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να αποκτήσουν 1 από τις 125 τετραπλές προσκλήσεις για την avant premiere του συναρπαστικού θρίλερ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ, χρειάζεται να μπουν στο www.f2g.gr και στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό MyF2G για ενημέρωση υπολοίπου χρόνου ομιλίας, τελευταία νέα σχετικά με το F2G, προσφορές και διαγωνισμούς. Πατώντας «μπες στην κλήρωση», μπαίνουν αυτόματα στον διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 25/02/12/2013 στις 12:00μ.μ.


Οι τυχεροί φίλοι του WIND F2G και η παρέα τους θα πρέπει να βρίσκονται την Τρίτη 26/02 στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στους Αμπελοκήπους στις 20:30.


Υπόθεση
Πάνω σε ένα φορτηγό πλοίο, κάπου στα ανοιχτά του Ινδικού Ωκεανού, ένας Δανός μάγειρας περιμένει πως και πως να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί με τη γυναίκα του και τη μικρή του κόρη. Ωστόσο, τα σχέδια του βυθίζονται στην αβεβαιότητα, όταν μία ομάδα Σομαλών πειρατών καταλαμβάνει το πλοίο απαιτώντας λύτρα από τη ναυτιλιακή εταιρεία στην Κοπεγχάγη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας με τεράστια εμπειρία στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος τις διαβουλεύσεις με τους πειρατές, αγνοώντας τις συμβουλές του επαγγελματία διαπραγματευτή. Έτσι, ξεκινά ένα συναρπαστικό θρίλερ, σε δύο διαφορετικές, αλληλοεξαρτώμενες γωνίες του πλανήτη. Από τη μία το ανήμπορο, φυλακισμένο στο αμπάρι πλήρωμα του πλοίου περιμένει βοήθεια, κι από την άλλη οι εκπρόσωποι της εταιρείας, μέσα από τα πολυτελή γραφεία τους, προσπαθούν να μειώσουν τα λύτρα κερδίζοντας χρόνο κα παρατείνοντας την αγωνία του πληρώματος.


Μπείτε στον διαγωνισμό http://www.wind.com.gr/gr/f2g/f2g-diagonismoi/f2g-cinema-hijacking


Δείτε το trailer παρακάτω: