Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος Forthnet με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague.


uefa_champions_league_novaTο Γραφείο Τύπου του Ομίλου Forthnet ανακοινώνει τα ακόλουθα:
O Όμιλος Forthnet κοινοποίησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει ασκήσει ο Όμιλος Forthnet προκειμένου να σταματήσει την αυθαίρετη χρήση του τηλεοπτικού σήματος της Nova από τον ΣΚΑΪ.


Σύμφωνα με την απόφαση, ο ΣΚΑΪ απαγορεύεται να μεταδίδει στιγμιότυπα από τους αγώνες της Superleague παρά μόνο στιγμιότυπα περιορισμένου αριθμού ομάδων και μέγιστης διάρκειας 90 δευτερολέπτων, πάντα με την προϋπόθεση συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών.


Η απόφαση αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας της εταιρίας μας, από την αυθαίρετη και παράνομη εγγραφή, αναπαραγωγή και μετάδοση του αθλητικού μας περιεχομένου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσει κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να προστατεύσει πλήρως το τηλεοπτικό περιεχόμενο στο οποίο επενδύει.