Η υπηρεσία Key Event Experience υποστηρίζει τα δίκτυα των παρόχων στη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων που οδηγούν σε αύξηση της συμφόρησης από κινητές συσκευές.


ERICSSON LOGO_cmyk-01Η αυξανόμενη διαθεσιμότητα των έξυπνων κινητών συσκευών και της κινητής ευρυζωνικότητας έχουν αυξήσει τις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά στην ποιότητα των δικτύων. Οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες στη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων, όταν ένας σημαντικός αριθμός χρηστών επιθυμεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσω έξυπνων κινητών συσκευών. Όταν πολλοί χρήστες συγκεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο μέρος και μοιράζονται βίντεο, φωτογραφίες και tweets, η χωρητικότητα του δικτύου είναι οριακή. Η Ericsson παρουσιάζει την υπηρεσία Key Event Experience, προκειμένου να βοηθήσει τους παρόχους να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί μια ολοκληρωμένη και δυνατή λύση που βοηθάει τους παρόχους υπηρεσιών να οργανώσουν, να σχεδιάσουν και να προσφέρουν μια δυνατή απόδοση του δικτύου και στη συνέχεια να διασφαλίσουν τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών.


Ένα παράδειγμα είναι ο πάροχος Sprint στη Βόρεια Αμερική, ένας χορηγός τίτλου της NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing) Sprint Cup Series, η οποία χρησιμοποιεί την υπηρεσία Key Event Experience της Ericsson στη διάρκεια των αγωνιστικών εκδηλώσεων. Σε κάθε αγώνα, η κάλυψη του δικτύου για τις κινητές συσκευές είναι επαρκής για 200.000 fans, καθώς και για εκατοντάδες άτομα από το προσωπικό υποστήριξης που σχετίζεται με τον αθλητικό χώρο, τους ανταγωνιστές και τα μέσα ενημέρωσης. Η Ericsson, ως μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας για τη διαχείριση υπηρεσιών, διασφαλίζει ότι το δίκτυο της Sprint είναι βελτιωμένο, ώστε να υποστηρίξει τις ασύρματες επικοινωνιακές ανάγκες των fans των αγώνων.


Ο κ. Staffan Persson, Επικεφαλής του Product Related Services της Ericsson, δήλωσε: «Λόγω του ότι τα smartphones είναι σ’ αυτή τη φάση ιδιαίτερα δημοφιλή, ένα μεγάλο μέρος των παρευρισκομένων στις εκδηλώσεις προσπαθούν συνήθως να μοιραστούν αμέσως τις εμπειρίες τους. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τις απαιτήσεις σχετικά με το δίκτυο και επηρεάζει την απόδοση. Με την υπηρεσία Key Event Experience της Ericsson, οι πάροχοι έχουν την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις μάρκες τους με την παροχή της καλύτερης εμπειρίας για το χρήστη στη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων».


Η υπηρεσία Key Event Experience είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους παρόχους στη διατήρηση υψηλού επίπεδου της υπηρεσίας στους τομείς της οργάνωσης, του σχεδιασμού, της πραγματοποίησης, της βελτίωσης και της διαχείρισης σφαλμάτων. Αυτό συνδυάζεται με τη συνολική προετοιμασία πριν από κάθε προβλεπόμενη αύξηση της συμφόρησης του δικτύου, όπως και με τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται γρήγορα σε κάθε ξαφνική και κάθε απρόβλεπτη αύξηση. Οι άλλες λειτουργίες της υπηρεσίας Key Event Experience περιλαμβάνει παρακολούθηση των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση της συμφόρησης, συχνή σάρωση και προληπτική προσέγγιση για την επίλυση θεμάτων που αφορούν στο δίκτυο.


Η Ericsson βοηθάει τον πάροχο στη διαχείριση μιας εκδήλωση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες του διοργανωτή και των χρηστών. Επιπλέον, η εταιρία σχεδιάζει και λαμβάνει μέτρα για να επιτευχθεί ένα βέλτιστο επίπεδο της απόδοσης του δικτύου και να παρακολουθεί ενεργά και να υποστηρίζει το δίκτυο στη διάρκεια της εκδήλωσης.


Η υπηρεσία Key Event Experience θα παρουσιαστεί από την Ericsson στο Hall 2 στη διάρκεια του Mobile World Congress 2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη, στις 25-28 Φεβρουαρίου.


Στη διάρκεια του Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη, η Ericsson θα παρουσιάσει την καινοτόμο τεχνολογία της και την ηγεσία της στις υπηρεσίες στη βιομηχανία της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας Τεχνολογιών. Οι λύσεις της Ericsson προσφέρουν υψηλή ποιότητα δικτύου, επιτρέπουν την ολοκληρωμένη διαχείριση στην εμπειρία του πελάτη, απλοποιούν και αυτοματοποιούν τις ροές των εργασιών, οι οποίες οδηγούν στη βέλτιση λειτουργία. Η Ericsson αναδεικνύει πώς η Διαδικτυωμένη Κοινωνία έρχεται στη ζωή, δηλαδή τι σημαίνει για τη βιομηχανία και πώς μπορεί να επιτρέψει στους πελάτες να αποκτήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης.