H Akeydor Limited αυξάνει τη δυναμική του Brand της, ως παγκόσμιος διανομέας προϊόντων με υπογραφή συμφωνιών με μεγάλους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας.


akeydorΗ εταιρεία εξοπλίζει μεταπωλητές ανά τον κόσμο, αλλά και μεγάλους οργανισμούς, με πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων, που συνοδεύονται από την ολοκληρωμένη υποστήριξη και τις υπηρεσίες, που παρέχονται από τις βάσεις της Akeydor τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Αθήνα.


Έχοντας αναλάβει την επίσημη διανομή μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού, καινοτόμων τεχνολογιών, συστημάτων και συσκευών, η Akeydor Limited έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο διανομέα τεχνολογιών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, αλλά και της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, μέσω επίσημων αντιπροσώπων της σε κάθε χώρα.


Να σημειώσουμε ότι η Akeydor Limited, υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με την NetOp Solutions, εταιρεία ανάπτυξης των προϊόντων NetOp Remote Control και NetOp Vision Pro, για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.


Επιπρόσθετα, η Akeydor Limited έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση των εμπορικών και επικοινωνιακών προϊόντων λογισμικού της ναυτιλιακής εταιρείας ΔΑΝΑΟΣ, για το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο εδρεύει.


Σε συνεργασία με την εταιρεία CrossTec, η Akeydor Limited διανέμει τις Αραβικές εκδόσεις των προϊόντων SchoolVue, βραβευμένων εφαρμογών λογισμικού Education και Networked Classroom.


Επιπλέον, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία συστημάτων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και στην Αγγλία, η Akeydor βρίσκεται πάντα σε θέση να παρέχει τεχνική υποστήριξη (φυσική ή εξ αποστάσεως) σε όλους τους πελάτες της, σε οποιαδήποτε χώρα κι αν βρίσκονται. Μέσω των συνεργατών της, διαθέτει πρόσβαση σε πληθώρα από επιχειρησιακά προϊόντα προκειμένου να εξοπλίζει τους συνεργάτες της, γρήγορα, αξιόπιστα και με χαμηλό κόστος, οποιαδήποτε τεχνολογία λογισμικού και αν έχουν ανάγκη, με την απαραίτητη υπηρεσία.


Πρόσφατα, η Akeydor υλοποίησε έργο Log Management στην Ταϋλάνδη με προϊόντα της Tripwire, στην εταιρεία CAT Telecom (τηλεπικοινωνιακό όμιλο), ενώ νέοι αποκλειστικοί μεταπωλητές των προϊόντων Akeydor προστέθηκαν στην Γερμανία, στην Αυστρία, στο Μεξικό, στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, στην Ταϋλάνδη, στη Ρωσία καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Η Akeydor Limited έχει επίσης δημιουργήσει τις βάσεις για Remote υποστήριξη από συσκευές iOS (μέσω iPhone και iPad), όπου οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους ασφαλές “Private domain” το οποίο ονομάζεται Wisemo RSM myCloud Technology, σε συνεργασία με την Δανέζικη εταιρεία Wisemo A/S.


Προκειμένου να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες στους πελάτες της στην Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και για να επενδύσει στην Ελληνική αγορά, παρέχει υψηλές υπηρεσίες πληροφορικής στην Εκπαίδευση, μέσα από το υποκατάστημά της στην Ελλάδα με το όνομα STUDICA. Η STUDICA διαθέτει πάσης φύσεως λογισμικό που απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, κέντρα εκπαίδευσης, ενδοεταιρικά τμήματα εκπαίδευσης κ.α., σε ακαδημαϊκές εκδόσεις και σε πολύ προσιτές τιμές. Οσοι δραστηριοποιούνται στον παραπάνω χώρο, μπορούν να προμηθεύονται το λογισμικό, είτε on line, είτε απευθείας από το υποκατάστημα STUDICA. Με αυτό τον τρόπο η Akeydor εξελίσσεται σε παγκόσμιο πάροχο τεχνολογιών και υπηρεσιών πληροφορικής με υποκατάστημα στην Ελλάδα και μηχανικούς για άμεση υποστήριξη σε Αθήνα και Λονδίνο.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Akeydor Limited, όπως και για το πρόγραμμα συνεργατών της, αλλά και πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό υποκατάστημα STUDICA στην Ελλάδα, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε τις σελίδες: www.akeydor.com και www.studica.com.