H Samsung Electronics Hellas και η InternetQ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη διάθεση της συνδρομητικής υπηρεσίας Akazoo στην Ελληνική αγορά.


samsung_logoΟι χρήστες των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας Samsung, μέσω της υπηρεσίας Akazoo, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, φτιάχνοντας και μοιράζοντας τις δικές τους μουσικές συλλογές αλλά και πρόσβαση σε πλήθος προσφορών.


Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής για συσκευές Android, προσφέρεται η δυνατότητα για απεριόριστη streaming μουσική, τόσο με τη χρήση internet όσο και χωρίς. Τώρα οι χρήστες συσκευών Samsung έχουν πρόσβαση σε 15.000.000 τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με πολλές επιλογές και αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Η βελτιωμένη έκδοση της εφαρμογής Akazoo, ειδικά προσαρμοσμένη για κινητά και tablets Samsung, θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας MWC 2013, στη Βαρκελώνη.


Όπως δήλωσε ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, Διευθυντής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, «H Samsung προχώρησε σε σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την InternetQ και την υπηρεσία Akazoo, διότι είναι βασικό μας μέλημα να δημιουργούμε και να προσφέρουμε μοναδική εμπειρία χρήσης και υπηρεσίες με τοπικό περιεχόμενο στους καταναλωτές μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν πολλές ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας».


Ο κ. Παναγιώτης Δημητρόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της InternetQ δήλωσε: «Πιστεύουμε πως η στρατηγική συνεργασία με τη Samsung θα προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στους χρήστες της υπηρεσίας Akazoo και κινητών συσκευών Samsung. Αξιοποιώντας τις ισχυρές συνέργειες μας, μαζί δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη πρόταση μουσικής διασκέδασης στην Ελλάδα που θα επεκταθεί μελλοντικά και σε άλλες χώρες».