Η Toshiba θωρακίζει τα Notebook της- σε ένα μεγάλο αριθμό νέων Notebook θα συμπεριλαμβάνεται λογισμικό McAfee®Antivirus Plus 2013, διάρκειας ενός χρόνου.


Toshiba Satellite P770

Toshiba Satellite P770

H Toshiba ενισχύει για μια ακόμη φορά τα συστήματα ασφάλειας των Notebook της. Οι ιοί και τα «μολυσμένα» λογισμικά, αποτελούν ένα σημαντικό κίνδυνο ασφάλειας για τους χρήστες υπολογιστών. Οι ειδικοί των λογισμικών antivirus ανακαλύπτουν καθημερινά εκατοντάδες επιβλαβείς κωδικούς, που έχουν ως στόχο να «εισβάλλουν» στα λειτουργικά συστήματα των χρηστών. Σε καθημερινή βάση οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου βρίσκουν νέους τρόπους να διεισδύσουν σε υπολογιστές.


Η Toshiba όμως βρήκε την λύση για να προστατεύσει τους πελάτες της. Η Toshiba θα ξεκινήσει, από τα μέσα Φεβρουαρίου, να αποστέλλει επιλεγμένα notebooks με McAfee®Antivirus Plus 2013. Μετά το λανσάρισμα της Εγγύησης ‘No Matter What Guarantee’ (εγγύηση «ότι και αν συμβεί), η οποία προστατεύει τους χρήστες από απρόοπτες ζημιές ή σε περίπτωση κλοπής, η Toshiba ενισχύει τις προσφορές της με μια συνεργασία με την McAfee® για την ενεργοποίηση του McAfee Anti-Virus Plus 2013.


«Στόχος της Toshiba είναι πάντα να βρίσκει διαρκώς καινοτόμους και ανταγωνιστικούς τρόπους, έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας τις καλύτερες υπηρεσίες. Αναγνωρίζουμε ότι οι χρήστες επιθυμούν να συνδέονται στο Internet και να σερφάρουν στο διαδίκτυο κάνοντας τις αγορές τους, χωρίς ο υπολογιστής τους να διατρέχει ρίσκο ασφάλειας.


Αναζητήσαμε πολλαπλές ανταγωνιστικές λύσεις, προκειμένου να εκμηδενίσουμε τα πιθανά ρίσκα ασφάλειας, και επιλέξαμε τη McAfee®. Σε μια μεγάλη ποικιλία notebook θα βρίσκεται ένας κωδικός, τον οποίο οι χρήστες θα μπορούν να πληκτρολογούν στην ιστοσελίδα www.mcafee.com/ToshibaAntivirus προκειμένου να ενεργοποιήσουν το σύστημα Anti-Virus Plus 2013, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσφορά δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν με σιγουριά το Toshiba notebook τους, όχι μόνο χάρη στη ποιότητα και αξιοπιστία της Toshiba, αλλά και στην δυνατότητα που του παρέχει το McAfee να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να κάνουν τις αγορές τους και να αναπτύσσουν τις κοινωνικές τους σχέσεις, με απόλυτη ασφάλεια», δήλωσε ο Ivan Doubell, Διευθυντής Marketing της Toshiba.


«Δεδομένου ότι οι χρήστες επιθυμούν να είναι διαρκώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, η δημοτικότητα των συνδεδεμένων συσκευών αυξάνεται διαρκώς», σύμφωνα με τον Nick Viney, τον αντιπρόεδρο ΕΜΕΑ των καταναλωτών, μικρών επιχειρήσεων και κινητών στο McAfee. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές να γίνονται στόχος των εγκληματιών του κυβερνοχώρου, οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς τι αρέσει στους καταναλωτές και από πού έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες. Αν λάβει κανείς υπόψη τον όγκο προσωπικών στοιχείων που βρίσκονται αποθηκευμένα σε αυτές τις συσκευές, γίνεται σαφής ο σοβαρός κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Είναι αξιοσημείωτη η προσφορά της Toshiba, η οποία εξασφαλίζει στους καταναλωτές ασφαλές σερφάρισμα στον κυβερνοχώρο, χωρίς τον κίνδυνο παραβίασης προσωπικών δεδομένων, και εισβολές από τους hacker.


To λογισμικό McAfee Anti-Virus Plus 2013 διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, όπως την βελτιωμένη έκδοση της μηχανής αναζήτησης και αγορών, και το καινούργιο χαρακτηριστικό προστασίας από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και popup παράθυρα. Οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίζουν αν μια ιστοσελίδα είναι ασφαλής με την εμφάνιση έγχρωμων εικονιδίων σε κάθε αναζήτηση τους. Το λογισμικό McAfee θα μπλοκάρει αυτόματα ύποπτες διαφημίσεις, έτσι ώστε να εγγυηθεί την δέσμευση της Toshiba να είναι ασφαλείς οι καταναλωτές.