Δύο αποκλειστικοί για το PS3 τίτλοι δράσης (MotorStorm Pacific Rift και Resistance 2), υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά και τους gamers με ένα επιβλητικό σκηνικό!

ps3-mallΜια ξεχωριστή εμπειρία… υπέρτατης δράσης εξασφάλισε το Playstation®3 για όλους όσοι επισκέφθηκαν το 3ο επίπεδο του The Mall Athens στις 9, 10 και 11 Ιανουαρίου. Το MotorStorm®Pacific Rift και το Resistance 2™, δύο πολυαναμενόμενοι τίτλοι αποκλειστικά σχεδιασμένοι από την SCEE για το Playstation®3, φιλοξενήθηκαν σε ένα επιβλητικό, διπλό σκηνικό που με μοναδικό τρόπο κατάφερε να μεταδώσει την ατμόσφαιρα του κάθε παιχνιδιού «παρασύροντας» χιλιάδες επισκέπτες στο ζενίθ της δράσης και της περιπέτειας.

Το MotorStorm®Pacific Rift και το Resistance 2™ κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της περιπέτειας, της ταχύτητας και της καταιγιστικής δράσης, το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και χάρη στα εκπληκτικά γραφικά και το βελτιωμένο gameplay που διαθέτουν. Παράλληλα, η ομάδα του Playstation®3 αποτέλεσε τον ξεναγό στον κόσμο της απόλυτης περιπέτειας, ανταμείβοντας με δώρα τους επιδέξιους χειριστές μέσω διαγωνισμών που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Το MotorStorm®Pacific Rift και Resistance 2™ διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά.