Η δημοφιλής σειρά Pokémon Mystery Dungeon κάνει μια ζωηρή και πολύχρωμη εμφάνιση σε 3D για πρώτη φορά στο Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL.


en_p02_01Η ευρωπαϊκή κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity για το Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL μας εισάγει σε ένα απέραντο κόσμο που κατοικείται μόνο από Pokémon. Εκεί, έχετε μεταμορφωθεί και εσείς σε Pokémon και μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε ως Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott, ή Axew καθώς το παιχνίδι θα κάνει την πρώτη του εμφάνισή στην Ευρώπη στις 17 Μαΐου 2013.


Αποστολή σας είναι να δώσετε μάχες στο δρόμο σας μέσα από Μυστήρια Μπουντρούμια που έχουν ξεπηδήσει σε αυτόν τον κόσμο και να αποκαλύψετε την διαβολική πλεκτάνη που απειλεί το νέο σας σπίτι και τους Pokémon κατοίκους. Κανένα μπουντρούμι δε θα εμφανιστεί με τον ίδιο τρόπο δύο φορές, έτσι ένας άπειρος αριθμός δυνατοτήτων ξεδιπλώνεται.


Σε αυτό το νέο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν προσβάσιμα Myster Dungeons μόνο μέσω των Magnagates, μυστηριώδεις πύλες που ενεργοποιούνται όταν οι κάμερες του Nintendo 3DS χρησιμοποιούνται για να σαρώσουν αντικείμενα που βρίσκονται στον πραγματικό κόσμο, όπως μπάλες ποδοσφαίρου ή ρολόγια. Μόλις μια Magnagate ανακαλύπτεται, ο παίκτης μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό Pokémon για να μπει μέσα σε αυτή και να αντιμετωπίσει το Mystery Dungeon που εμφανίζεται. Τα αντικείμενα και τα χρήματα που λαμβάνουν οι παίκτες ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πέρασμα μέσα από το μπουντρούμι που αποκαλύφθηκε από μια Magnagate μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην κυρίως περιπέτεια, επίσης.