Η LG ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών, προχώρησε σε πώληση μιας συσκευής Optimus L Series ανά δευτερόλεπτο.


LG_L7Από την παρουσίαση της σειράς για πρώτη φορά στο περυσινό Mobile World Congress (MWC), τα smartphones Optimus L Series αποτέλεσαν τη συσκευή επιλογής για καταναλωτές από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ήθελαν ένα αξιόπιστο smartphone με μοναδικό σχεδιασμό. Κτίζοντας πάνω σε αυτήν τη δυναμική, η LG θα παρουσιάσει στο MWC 2013 μια νέα γενιά των κομψών αυτών συσκευών, με ακόμη πιο προηγμένο design και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.


Οι συσκευές Optimus L SeriesII συνεχίζουν την παράδοση των προκατόχων τους, προσφέροντας τη μοναδική εμπειρία χρήσης που χαρακτηρίζει τα smartphones της LG. Τα Optimus L3II, Optimus L5II και Optimus L7II διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, ενώ το πλαίσιο τους έχει διαμορφωθεί με τεχνολογία laser, εξασφαλίζοντας μια άνετη γραμμή σύγχρονου σχεδιασμού. Ο μοντέρνος χαρακτήρας των συσκευών τονίζεται και από τον έξυπνο φωτισμό LED στην περίμετρο του πλήκτρου αρχικής οθόνης, ενώ ο χρήστης μπορεί να διαμορφώνει τη συσκευή σύμφωνα με το προσωπικό του στυλ.


«Η επιτυχία της σειράς Optimus L αποδεικνύει στην πράξη την πεποίθησή μας ότι υπάρχει πραγματικά μια αγορά για αξιόπιστα smartphones, τα οποία αντιπροσωπεύουν τις μοναδικές προτιμήσεις κάθε καταναλωτή», δήλωσε ο Δρ. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. «Η νέα Optimus L SeriesII προεκτείνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της προηγούμενης σειράς, γεγονός που μας καθιστά αρκετά σίγουρους ότι έχουμε στα χέρια μας άλλη μια μεγάλη εμπορική επιτυχία».


Τα νέα smartphones Optimus L SeriesII θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Mobile World Congress, μέσα στο Φεβρουάριο. Οι επισκέπτες του MWC θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα, στο LG Booth, στην Αίθουσα 3 του συνεδρίου.