Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple αναβάθμισε τους φορητούς υπολογιστές MacBook Pro με οθόνη Retina με νέους ταχύτερους επεξεργαστές σε νέες χαμηλότερες τιμές.


macbook pro retinaΟ MacBook Pro με οθόνη Retina 13 ιντσών διατίθεται σε δύο μοντέλα, με επεξεργαστή στα 2,5GHz και αποθηκευτικό χώρο 128GB flash και με το νέο επεξεργαστή στα 2,6GHz και αποθηκευτικό χώρο 256GB flash. Ολοκαίνουργιοι και πιο γρήγοροι τετραπύρηνοι επεξεργαστές στα 2,4GHz και στα 2,7GHz διαθέτουν οι MacBook Pro με οθόνη Retina 15 ιντσών και μνήμη 8GB και 16GB αντίστοιχα.


Ο MacBook Pro με οθόνη Retina διαθέτει οθόνη με την υψηλότερη ανάλυση στον κόσμο. Τα πάντα εμφανίζονται ζωντανά, με απίστευτη λεπτομέρεια και ακρίβεια, με ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης, είτε ο χρήστης διαβάζει τα email του, γράφει ένα κείμενο, επεξεργάζεται προσωπικά video σε HD ή χρησιμοποιεί επαγγελματικά προγράμματα για την επεξεργασία φωτογραφιών. Με αποθηκευτικό χώρο flash που είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορος σε σχέση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, ο MacBook Pro με οθόνη Retina προσφέρει αναβαθμισμένη αξιοπιστία, άμεση ανταπόκριση καθώς και μέχρι 30 ημέρες χρόνο αναμονής.