Mε ρεκόρ παραγγελιών (7.000 παραγγελίες μόνο σε μια μέρα), αποχαιρέτησε το 2008 το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, το E-shop.gr.

e-shop-logoΣε μία μόνο μέρα, στις 29-12-2008, οι πελάτες του πραγματοποίησαν 7.000 παραγγελίες συνολικής αξίας 810.000 ευρώ, ενώ κατά μέσο όρο, η αντιστοιχία έφτασε να είναι μία παραγγελία ανά 3 δευτερόλεπτα! Φαίνεται, πως το 2009, το E-shop.gr θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τους φίλους και πελάτες του. Αυτό απέδειξαν οι μαζικές παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν παραμονές του νέου έτους και η εμπιστοσύνη που έδειξε για μια ακόμη φορά το καταναλωτικό κοινό στο e-shop.gr.

Με 3 νέα καταστήματα στην Αθήνα (Περιστέρι, Μαρκόπουλο και Γαλάτσι) το E-shop.gr αριθμεί πλέον 59 e-shop points σε όλη την Ελλάδα και στοχεύει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το δίκτυο του, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του. Η πορεία μάλιστα των e-shop points, κρίνεται ιδιαίτερα θετική, με τις πωλήσεις τους να συμβάλουν δραστικά στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρίας.

Αλλά εξίσου δυναμική ανάπτυξη, γνωρίζουν και οι αγορές μέσω της διαδικτυακής διεύθυνσης της εταιρίας (www.e-shop.gr), αφού το 50% των παραγγελιών πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, γεγονός που αποδεικνύει όχι μόνο την ολοένα και μεγαλύτερη εξοικείωση του κοινού με το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και την ευκολία αγορών και την τεράστια ποικιλία που παρέχει το e-shop.gr.